Aer conditionat inverter Aer conditionat YAMATO inverter Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32 Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32
Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Aer conditionat inverter Aer conditionat YAMATO inverter Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32

Producator:   YAMATO
Cod produs:   YW12IG7
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32

WIFI Intelligent Control integrat
● Filtru cu carbune activ
● Refrigerant Ecologic R32
● Clasa energetic? A++ | A+
● Termen de garan?ie: 3 ani

 

Descriere Aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu, Wi-Fi, Kit instalare inclus, Freon R32

Caracteristici tehnice aer conditionat inverter Yamato Avanti YW12IG7 12000 btu:
- Functie - Racire/Incalzire
- Capacitate racire (min/nom/max) - 2047/10918/12965 BTU
- Capacitate incalzire (min/nom/max) - 2047/11942/12966 BTU
- Alimentare - 1 Ph-220V-240V-50Hz
- Coeficient randament sezonier la racire SEER - 6.1
- Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP - 4.0
- Eficienta energetica racire - A++
- Eficienta energetica incalzire - A+
- Putere consumata racire (min/nom/max) - 120/997/1400 W
- Putere consumata incalzire (min/nom/max) - 120/970/1500 W
- Curent nominal racire - 4.42 A
- Curent nominal incalzire - 4.3 A


UNITATE INTERIOARA
- Debit de aer unitate interna (SH/H/M/L) (m3/h) - 560/480/410/290 m³/h
- Nivel de presiune acustica (SH/H/M/L) dB(A) - 41/37/33/25 dB(A)
- Nivel de putere acustica (SH/H/M/L) dB(A) - 55/47/43/35 dB(A)
- Dimensiune neta unitate interioara - 790x275x200 mm
- Greutate neta/bruta unitate interioara - 9/11 kg


UNITATE EXTERIOARA
- Nivel de presiune acustica - 52
- Nivel de putere acustica - 62
- Dimensiune neta unitate exterioara - 848x596x320 mm
- Greutate neta/bruta unitate exterioara - 31/34 kg


TRASEU FRIGORIFIC
- Diametru (lichid/gaz) - 6/10 mm
- Lungime maxima - 20 m
- Diferenta maxima de nivel - 10 m


Dezghetare inteligenta
Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.
Functia de auto-restart
In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.
Dezumidificare
Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.
Functia sleep
Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.
Racire turbo
Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.
Mod economic
Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.
Temporizare
Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.
Mod auto
La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.
Protectie impotriva aerului rece
Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.


 

Produse complementare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania