Aer conditionat inverter Aer conditionat YAMATO inverter Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi, Kit instalare inclus, Freon R32 Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi, Kit instalare inclus, Freon R32
Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi, Kit instalare inclus, Freon R32
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi, Kit instalare inclus, Freon R32

Producator:   YAMATO
Cod produs:   YW09T2
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi integrat in unitatea interioara, Kit instalare inclus, Freon R32

Gama Optimum, este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale de business: hoteluri, institurii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun nefacand rabat de la binecunoscuta calitate a produselor oferite de Yamato.

Avantaje:
- WIFI Intelligent Control
- Clasa energetică A++ | A+
- Tehnologia Golden Fin
- Ventilator cu 6 viteze
- Termen de garanţie: 3 ani integral

Descriere Aer conditionat Yamato Optimum YW09T2 Inverter 9000 btu, WiFi, Kit instalare inclus, Freon R32

Răcire și încălzire la temperaturi joase
Aparatul funcționează în condiții optime, în modul de răcire, până la temperatura exterioară de -15 oC și, în modul de încălzire, până la temperatura exterioară de -20 oC.


Tehnologia Golden Fin
Condensatorul și evaporatorul beneficiază de tehnologia Golden Fin, care, pe lângă proprietățile superioare anti-corozive, datorită stratului hidrofil, împiedică depunerea condensului și acumularea prafului, murdăriei și a bacteriilor.


Ventilator cu 6 viteze
La setarea vitezei ventilatorului unității interioare, în modul de funcționare ales, puteți opta între cele 6 viteze disponibile, de la Silențios (minim 22 dB*) la Turbo.
* nivel presiune acustică pentru capacitățile 9000 și 12000 BTU/h


Anti-cold Air (Pre-încălzire)
În modul de încălzire, unitatea interioară suflă aerul numai după încălzirea prealabilă a evaporatorului, pentru a nu vă expune unui flux de aer rece.


Control Wi-Fi
Prin funcția Wi-Fi, după conectarea aparatului la internet, îl puteți controla de la distanță, cu ajutorul aplicației SmartLife-SmartHome și a unui dispozitiv mobil inteligent. Modulul Wi-Fi nu necesită instalare, fiind deja integrat în unitatea interioară.


Auto-diagnoză
Pentru a facilita operațiunile de mentenanță/ service, în cazul apariției unui defect, pe display-ul LED al unității interioare este afișat codul de eroare.


Flux inteligent 3D
Fluxul de aer este distribuit uniform și larg, de sus în jos, ca un duș rece, în modul răcire și de jos în sus, ca o pătură de aer cald, în modul încălzire, datorită efectului Coandă creat de flaps. Direcția o puteți ajusta din telecomandă, atât pe verticală, cât și pe orizontală.


Alimentare prin unitatea exterioară
Pentru creșterea siguranței în utilizare și o estetică îmbunătățită a spațiului deservit de aparatul de aer condiționat, alimentarea acestuia este realizată prin unitatea exterioară.


Carcasă rezistentă la coroziune
Carcasa metalică a unității exterioare își păstrează aspectul pentru o perioadă îndelungată, datorită straturilor de protecție anticorozivă aplicate.


DC Inverter, SEER A++/ SCOP A+
Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii și al curentului, pentru o funcționare eficientă, cu un consum energetic redus și mai silențioasă, prin reducerea vibrațiilor. Viteza compresorului variază, asigurând atât menținerea, cu o precizie ridicată, a temperaturii setate, cât și economisirea de energie.


Kit de instalare inclus
Pentru toate capacitățile, aparatele includ kit-ul de instalare ce conține 3m de țeavă, 4.3m de cablu, tub pentru drenajul condensului, bandă de matisat, izolație și material de etanșare a găurii din perete.


Turbo
Setați rapid treapta de viteză maximă a ventilatorului unității interioare, în modul răcire sau încălzire, iar aparatul va funcționa la o frecvență ridicată, pentru a atinge temperatura dorită în timpul cel mai scurt.


Eco
În modul Eco, aparatul atinge temperatura setată în cel mai scurt timp, apoi funcționează la frecvență redusă, menținând temperatura setată, și reducând, în același timp, consumul de energie.


I Feel
Funcția I Feel optimizează automat funcționarea aparatului de aer condiționat, prin detecția temperaturii ambientale, cu ajutorul senzorul din telecomandă, și ajustarea temperaturii aerului suflat în încăpere.


Clean & Mildew
Prin activarea funcției Clean, puteți porni ciclul de auto-curățare în 4 pași: înghețare rapidă, dezghețare, uscare și sterilizare la temperatură ridicată a evaporatorului. Pentru a preveni apariția mucegaiului, folosiți funcția Mildew, care usucă piesele interne ale unității interioare, prin continuarea funcționării ventilatorului timp de 15 minute după oprirea aparatului.


AI Inverter Algorithm
Aparatele beneficiază de tehnologia AI Inverter Algorithm, care ajustează frecvența de lucru și viteza motorului ventilatorului, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setată, cu o precizie mult mai ridicată decât sistemele de control tradiționale.


56oC - Auto-curățare cu sterilizare la temperatură ridicată
Puteți activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmată de o etapa de sterilizarea la temperatura de 56oC. Datorită acestei funcții, perfecționată prin adăugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93,18%.


Răcire confortabilă
În modul răcire, aparatul de aer condiționat monitorizează cu strictețe umiditatea aerului din încăpere, pentru a evita dezumidificarea excesivă a acestuia, asigurând un nivel de confort optim.


Dezghețare inteligentă
Ciclul de dezghețare pentru curățarea gheții de pe condensator și pentru restabilirea funcției de încălzire este activat automat, numai atunci când este necesar, pentru a reduce consumul de energie.


Specificatii tehnice:


Functie Racire/Incalzire:
- Capacitate racire - 3207/8871/11260 BTU (min/nom/max)
- Capacitate incalzire - 3207/8905/11464 BTU (min/nom/max)
- -Alimentare - 1 Ph-220V-240V-50Hz
- Coeficient randament sezonier la racire SEER - 6.10
- Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP - 4.00
- Eficienta energetica racire - A++
- Eficienta energetica incalzire - A+
- Putere consumata racire - 240/825/1380 W (min/nom/max)
- Putere consumata incalzire - 240/767/1552 W (min/nom/max)
- Domeniu temperatura exterioara de functionare pe racire : -15°C ~ 53°C
- Domeniu temperatura exterioara de functionare pe incalzire : -20°C ~ 30°C
- Curent nominal racire - 4.0 A
- Curent nominal incalzire - 3.8 A


UNITATE INTERIOARA:
- Debit de aer unitate interna - 420 m³/h
- Nivel de presiune acustica - 40 / 37 / 33 / 25 / 22 dB(A) ( T / H / M / L / S)
- Nivel de putere acustica - 50 / 47 / 43 / 35 / 32 dB(A) ( T / H / M / L / S)
- Dimensiune neta unitate interioara - 698x190x255 mm
- Greutate neta/bruta unitate interioara - 6.50 / 8.50 kg


UNITATE EXTERIOARA:
- Nivel de presiune acustica - 50 dB(A)
- Nivel de putere acustica - 60 dB(A)
- Dimensiune neta unitate exterioara - 712x276x459 mm
- Greutate neta/bruta unitate exterioara - 22.00 / 25.00 kg


TRASEU FRIGORIFIC:
- Diametru - 6.00 / 9.52 mm (lichid/gaz)
- Lungime maxima - 25 m
- Diferenta maxima de nivel - 10 m

Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania