Boilere si Puffere Boilere Boilere VAILLANT Boilere cu doua serpentine VAILLANT Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri
Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri

Pret: 7.19200 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   VAILLANT
Cod produs:   0010020642
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri

Pentru sisteme de incalzire complete, Vaillant va propune, un numar mare de boilere indirecte, cu capacitati cuprinse intre 120 si 500l, in asa fel incat sa beneficiati de un confort maxim atunci cand aveti nevoie de apa calda menajera.
Aceste boilere au capacitati diferite pentru a se adapta perfect nevoilor dumneavoastra - functie de numarul de utilizatori, numarul de bai si tipul de aparat folosit.
Boilerul indirect de producere a apei calde menajere este economic asigura un confort ridicat pentru utilizatori in privinta apei calde menajere.
Un alt avanataj este izolarea cu spuma poliuretanica , reducand la minim pierderile de caldura.
Protectia anticoroziva este asigurata din constructie (interior din email) si prin anodul de magneziu continut.
Vaillant ofera o gama larga de boilere uniSTOR din otel inoxidabil cu diferite capacitati intre 120 si 500l.
Indiferent de boilerul ales, puteti fi siguri de calitatea si performantele garantate de Vaillant.
In plus, datorita unui transfer termic excelent al serpentinei si durata de incalzire redusa cele mai bune aceste calitati recomanda uniSTOR ca fiind alegere potrivita pentru dumneavoastra.
In plus, gama de boilere uniSTOR este pe deplin compatibila cu centralele Vaillant (centralele in condensatie cu un randament ridicat gama ecoTEC si centralele clasice gama thermoCOMPACT) cat si cu alte marci de centrale - asadar, indiferent de sistem puteti intotdeauna adauga un plus de performanta Vaillant.

Descriere Boiler solar cu doua serpentine Vaillant VIH S 300/3 BR - 300 litri

Caracteristici si avantaje:


- Emailat in interior
- Anod din magneziu anticoroziune
- Izolatie termica din spuma poliuretanica fara freon
- Pierdere minime de caldura
- Capacitate mare: 300l
- Incarcare rapida, 20 min
- Confort mare in furnizare apa calda menajera
- Instalare usoara
- Inglobeaza 135 ani de experienta
- Fabricat in Germania
- 2 ani garantie


Specificatii tehnice:

- Capacitate boiler: 300l
- Numar serpentine: 2
- Putere termica: 20 kW
- Presiune max de lucru: 10 bar
- Presiune max serpentina: 16 bar
- Anod magneziu
- Tip serpentina fixa
- Suprafata de incalzire 0.7 mp
- Suprafata de incalzire schimbator de caldura solar: 1.6 mp
- Temperatura maxima ACM: 85 gr.C
- Temperatura maxima agent termic: 110 gr.C
- Capacitate agent termic schimbator de caldura solar: 4.7l
- Productie apa calda (debit continuu) 85 grC: 491 l/h
- Racod tur/retur: 1 "
- Racord apa rece/ apa calda: 1 "
- Inaltime: 1775 mm
- Latime: 660 mm
- Adancime: 725 mm
- Greutate 150 kg

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania