Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW
Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW

Pret: 11.42500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   Fornello
Cod produs:   ECOENERGY35
 
Putere Termica (Kw) 35 kw
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW, echipata cu automatizare, afisaj digital, arzator fonta, curatare mecania a drumurilor de fum, buncar peleti integrat 75 kg

Caracteristici tehnice:
- Putere termica: 12-35 kw
- Conexiuni: 1"
- Diametru racord cos fum: 80 mm
- Continut de apa in cazan: 75 l
- Consum de peleti: 2,9 - 7,3 kg/h
- Buncar peleti: 75 kg
- Dimensiuni(H x W x L): 1280 x 730 x 1140 mm
- Greutate: 355 kg

Descriere Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW

Centrala pe pele?i Fornello Eco Energy 35kw poate asigura incalzirea unei suprafete de pana la 250 m², dispune de automatizare si un buncar de peleti integrat de 75 kg care asigura o autonomie sporita.


Avantajele folosirii centralei pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW


- Costuri reduse pentru montaj;
- Montaj rapid;
- Garantie de 2 ani;
- Aprindere automata a peletilor;
- Arzator de fonta;
- Ardere ecologica;
- Realizata din otel cu grosime de 5mm;
- Este dotata cu 2 compartimente de colectare a cenusei;
- Durabilitate superioara;
- Este dotata cu panou de comanda digital;
- Sistem inteligent de modulare a puterii;
- Respecta ultimele standarde europene;
- Consum redus de combustibil si energie electrica;
- Poate fi conectata la un termostat de ambient wireless sau telefon;
- Posibilitatea conectarii la un boiler cu serpentina pentru preparare apa calda menajera;
- Sistem de curatare a recuperatorului de caldura.
- Centrala ECO ENERGY 35KW este centrala care iti ofera randament si confort maxim pentru incalzirea casei tale.


Automatizare de ultima generatie display intuitiv
Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW dispune de un display intuitiv care afiseaza: ora, daca avem un termostat ambient conectat la centrala, starea centralei (on/off) temperatura apei in cazan.Poate asigura setarea sau reglarea parametrilor de functionare cu usurinta.


Centrala pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW, dispune de un sistem de curatare eficient a drumurilor de fum si servisarea se poate asigura foarte usor datorita accesului facil la componentele cazanului.


Asa cum spuneam, centrala Eco Energy 35 kw te va incanta cu un consum foarte bun de combustibil.


Aceasta consuma intre 2,7 ?i 7,3 kg pe ora.


Evacuarea gazelor se face folosind un racord de 80 mm.
Daca te intrebi ce suprafata poate incalzi centrala pe peleti Eco Energy de 35 kw, ei bine, ar trebui sa stii ca vei putea garanta confortul termic in cladiri/case de pana la 200 m².


Elementele centralei pe peleti Fornello Eco Energy 35 kW
Centrala pe peleti Fornello Eco Energy este formata din urmatoarele elemente:
1. Maner de curatare a centralei, curatatea drumurilor de fum se efectueaza prin actionarea manerului de curatare ce ofera o curatare facila fara a mai fi nevoie de demontarea lateralelor.
2. Camera de ardere ?i curatarea arzatorului din fonta.
3. Capacul buncarului de peleti. Buncarul de peleti este integrat si are capacitatea de 75 kg, ce asigura o autonomie sporita de functionare.
4. Usa pentru acces la componentele cazanului, ce asigura servisare facila.
5. Display cazan

Alte produse din categorie