Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri
Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Pachete centrale termice Pachete centrale termice Pachete centrale electrice Protherm Pachete centrale electrice Protherm Presostate Presostate Controlere programabile EUROSTER Controlere programabile EUROSTER Vane motorizate Vane motorizate Termostate de ambient Termostate de ambient Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Aeroterme electrice Intensiv PRO Aeroterme electrice Intensiv PRO

Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri

Discount 5%
Pret vechi: 7.35300 lei cu TVA
Pret: 6.96500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   BAXI - Italia
Cod produs:   7219554
 
Tip centrala Condensatie
Tiraj Fortat
Putere centrala ≤ 26 kW
Garantie 3 ani
Boiler incorporat DA
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
CUMPARA IN RATE FARA DOBANDA

Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium) 


Citeste mai mult

Termostat wireless BAXI cadou ! + 5 ani garantie (In perioada 1 Octombrie 2022 - 31 Decembrie 2022 inclusiv, în limita stocului disponibil )

Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri – 24 kW pentru incalzire (20,6 kw) si apa calda menajera (24,7 kw)

Noua gama de centrale cu gaz condensat NUVOLA Duo-tec + a fost conceputa special pentru a respecta cerintele directivelor privind proiectarea ecologica si etichetarea, pentru a fi deosebit de potrivita atat pentru cladirile noi, cat si pentru inlocuirea unui cazan vechi.

Descriere Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri

Caracteristic tehnice centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24GA cu boiler incorporat 40 litri :
- Debit termic nominal incalzire / producere ACM: 20,6/24,7 kW
- Debit termic redus: 3.5 kW
- Putere termica nominala la incalzire 80/60°C / la producere ACM : 20/24 kW
- Putere termica utila la 30% putere termica nom. si regim de joasa temp. *P1: 6.7 kW
- Profil de incarcare: XL
- Clasa de eficienta energetica sezoniera la incalzirea ambientului / la producerea de ACM: A/A
- Randament util (pci) Pn - temperatura medie 70°C: 97,7 %
- Randament util (pci) la 30% - temperatura de retur 30°C: 108,8 %
- Emisii de oxizi de azot NOx: 15 mg/kWh
- Temperatura minima de functionare : -5 °C
- Capacitate vas expansiune incalzire: 7,5 litri
- Reglare temperatura apa circuit incalzire: 25-80 °C
- Reglare temperatura apa calda menajera: 35-60 °C
- Debit specific conform EN 625 / Productie apa calda menajera la ∆T=25 °C: 14,9/13,8 l/min
- Presiune minima circuit sanitar: 2,5 bar
- Presiune maxima apa circuit incalzire: 3 bar
- Presiune maxima circuit sanitar: 8 bar
- Lungime maxima tub evacuare-aspiratie coaxial Ø 60/100 / separate Ø 80: 10/80 m
- Temperatura maxima gaze arse: 80 °C
- Dimensiuni (h x l x p) / Greutate neta: 900x600x466 / 62 mm / kg
- Tip de gaz Metan/GPL
- Putere electrica: 88 W
- Nivel de putere sonora, in interior LWA: 49 dB
- Grad de protectie electrica IPX5D


Caracteristici centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24 GA cu boiler incorporat 40 litri :
• Plaja ampla de modulare pana la 1:7, eficienta crescuta si functionare mai silentoasa
• GAC (gas adaptive control): control automat al combustiei
• Pompa de circulatie cu eficienta ridicata si modulare totala
• Pana la 385 l de apa calda in 30 de minute (∆T 30°C)
• Boiler de 40 litri din otel inox
• Panou de comanda digital cu ecran LCD mare, retroiluminat
• Racordare la tubulatura de evacuare Ø50 mm rigida si flexibila: solutii pentru reabilitarea cosurilor de fum - mod. 24 kW lungime 40 metri
• Functie anti-inghet si grad de protectie IPX5D


Panou de control digital
Gama de centrale Duo-tec + este echipata cu un panou de control digital cu afisaj LCD iluminat, usor de utilizat datorita butoanelor dedicate si independente pentru reglarea temperaturii apei calde menajere si a incalzirii.
Afisajul va permite sa vizualizati toate informatiile si sa setati parametrii de functionare clar si imediat.


GAC Controlul Adaptiv al Gazului
Este un sistem inovator care, datorita unui nou sistem electronic de control si o noua supapa electronica de gaz, garanteaza un control automat al arderii pentru mentinere in mod constant valorile eficientei maxime.
Beneficii:
• nu exista interventii manuale - masuratori reduse, calibrari
• cu acest sistem, cazanul se adapteaza la calitatea gaz (metan) si lungimea tevilor de evacuare a gazelor de ardere, mentinand constanta eficienta
• Cazanul se auto-regleaza in mod constant pentru a mentine valorile maxime ale eficientei favorizand o reducere din consumul de gaze si generand mai putina poluare datorita controlului continuu al emisiilor.


Pompa totala de modulare cu dezaerare
Pompa de circulatie poate functiona la viteza maxima, la viteza minima sau in modul "automat": in acest ultim caz, viteza (min./max) va fi selectata astfel incat ΔT de debit / retur de incalzire sa ramana constant la 20 ° C garantand astfel o reducere semnificativa a consumului pompei si, avand in vedere tensiunea mecanica mai scazuta (comparativ cu o pompa care functioneaza intotdeauna la viteza maxima), si costurile de intretinere.
In timpul pornirii initiale, va recomandam sa activati functia de dezaerare automata.
Functia permite eliminarea prezentei aerului in circuitul de incalzire si, prin urmare, evitarea posibilelor blocari ale cazanului, supraincalzirea sistemului etc.


Utilizarea unei tevi de scurgere Ø50 mm
Baxi a dezvoltat intr-adevar un sistem care permite o usurare conducand in fumurile existente (pentru modelele de 24 kW).
Pentru cazanele de condensare, noutatea este adusa de la nivelul scazut al temperaturii vaporilor care permit utilizarea materialelor specifice din plastic; cu toate acestea, in prezenta cosurilor de otel existente 316 din otel inoxidabil, instalate corect si cu garnituri adecvate pentru primire umezeala, nu exista probleme si puteti in conditii de siguranta reconectati la noile cazane in timp ce nu este absolut standard sa utilizati conducte sau tevi de fum de aluminiu.
De fapt, aluminiu este un metal care nu rezista condensului acid prezent in fum.
(*) Fiecare curba cu diametrul de Ø50 mm scade lungimea de descarcare cu 4m.


Utilizarea pompei de evacuare a condensului
Baxi a proiectat acest kit pentru colectarea condensului produs de cazanele de condensare pentru uz casnic: pompa permite realizarea sistemelor de evacuare a condensului in absenta descarcarii naturale in apropierea cazanului.
Functionarea cazanelor cu condensare determina formarea condensului datorita principiului condensarii. De aceea, aceasta apa trebuie eliminata de specialisti cu canale de scurgere.
Daca nu exista o panta adecvata si apoi nu este posibila eliminarea condensului prin gravitate, este necesar sa instalati o pompa care o transmite catre canale de scurgere.
Pompele folosite sunt de asemenea echipate cu supape speciale anti-intoarcere pentru a evita contaminarea bacteriana din cauza posibilei stagnari si returnarea apelor reziduale.
Utilizarea acestor dispozitive va permite de asemenea sa respectati estetica cladirii evitand utilizarea tevilor enervante.


 

Alte produse din categorie
Discount 1%
Oferte speciale
4247.00 lei
4190.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium)