Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri
Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri

Discount 5%
Pret vechi: 8.20700 lei cu TVA
Pret: 7.77400 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   BAXI - Italia
Cod produs:   7219555
 
Tip centrala Condensatie
Tiraj Fortat
Putere centrala 26 - 31 kW
Garantie 3 ani
Boiler incorporat DA
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri pentru incalzire (28,9 kw) si apa calda menajera (34 kw)

Noua gama de centrale cu gaz condensat NUVOLA Duo-tec + a fost conceputa special pentru a respecta cerintele directivelor privind proiectarea ecologica si etichetarea, pentru a fi deosebit de potrivita atat pentru cladirile noi, cat si pentru inlocuirea unui cazan vechi.

Descriere Centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri

Caracteristic tehnice centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri :
- Debit termic nominal incalzire / producere ACM: 28,9/34 kW
- Debit termic redus: 4,8 kW
- Putere termica nominala la incalzire 80/60°C / la producere ACM : 20/24 kW
- Putere termica utila la 30% putere termica nom. si regim de joasa temp. *P1: 9,4 kW
- Profil de incarcare: XL
- Clasa de eficienta energetica sezoniera la incalzirea ambientului / la producerea de ACM: A/A
- Randament util (pci) Pn - temperatura medie 70°C: 97,7 %
- Randament util (pci) la 30% - temperatura de retur 30°C: 108,9 %
- Emisii de oxizi de azot NOx: 15 mg/kWh
- Temperatura minima de functionare : -5 °C
- Capacitate vas expansiune incalzire: 7,5 litri
- Reglare temperatura apa circuit incalzire: 25-80 °C
- Reglare temperatura apa calda menajera: 35-60 °C
- Debit specific conform EN 625 / Productie apa calda menajera la ∆T=25 °C: 18,3/18,9 l/min
- Presiune minima circuit sanitar: 2,5 bar
- Presiune maxima apa circuit incalzire: 3 bar
- Presiune maxima circuit sanitar: 8 bar
- Lungime maxima tub evacuare-aspiratie coaxial Ø 60/100 / separate Ø 80: 10/80 m
- Temperatura maxima gaze arse: 80 °C
- Dimensiuni (h x l x p) / Greutate neta: 900x600x466 mm / 67,5  kg
- Tip de gaz Metan/GPL
- Putere electrica: 106 W
- Nivel de putere sonora, in interior LWA: 49 dB
- Grad de protectie electrica IPX5D


Caracteristici centrala termica Baxi Nuvola Duo-Tec+ 33GA VES cu boiler incorporat 40 litri :
• Plaja ampla de modulare pana la 1:7, eficienta crescuta si functionare mai silentoasa
• GAC (gas adaptive control): control automat al combustiei
• Pompa de circulatie cu eficienta ridicata si modulare totala
• Pana la 385 l de apa calda in 30 de minute (∆T 30°C)
• Boiler de 40 litri din otel inox
• Panou de comanda digital cu ecran LCD mare, retroiluminat
• Racordare la tubulatura de evacuare Ø50 mm rigida si flexibila: solutii pentru reabilitarea cosurilor de fum - mod. 24 kW lungime 40 metri
• Functie anti-inghet si grad de protectie IPX5D


Panou de control digital
Gama de centrale Duo-tec + este echipata cu un panou de control digital cu afisaj LCD iluminat, usor de utilizat datorita butoanelor dedicate si independente pentru reglarea temperaturii apei calde menajere si a incalzirii.
Afisajul va permite sa vizualizati toate informatiile si sa setati parametrii de functionare clar si imediat.


GAC Controlul Adaptiv al Gazului
Este un sistem inovator care, datorita unui nou sistem electronic de control si o noua supapa electronica de gaz, garanteaza un control automat al arderii pentru mentinere in mod constant valorile eficientei maxime.
Beneficii:
• nu exista interventii manuale - masuratori reduse, calibrari
• cu acest sistem, cazanul se adapteaza la calitatea gaz (metan) si lungimea tevilor de evacuare a gazelor de ardere, mentinand constanta eficienta
• Cazanul se auto-regleaza in mod constant pentru a mentine valorile maxime ale eficientei favorizand o reducere din consumul de gaze si generand mai putina poluare datorita controlului continuu al emisiilor.


Pompa totala de modulare cu dezaerare
Pompa de circulatie poate functiona la viteza maxima, la viteza minima sau in modul "automat": in acest ultim caz, viteza (min./max) va fi selectata astfel incat ΔT de debit / retur de incalzire sa ramana constant la 20 ° C garantand astfel o reducere semnificativa a consumului pompei si, avand in vedere tensiunea mecanica mai scazuta (comparativ cu o pompa care functioneaza intotdeauna la viteza maxima), si costurile de intretinere.
In timpul pornirii initiale, va recomandam sa activati functia de dezaerare automata.
Functia permite eliminarea prezentei aerului in circuitul de incalzire si, prin urmare, evitarea posibilelor blocari ale cazanului, supraincalzirea sistemului etc.


Utilizarea unei tevi de scurgere Ø50 mm
Baxi a dezvoltat intr-adevar un sistem care permite o usurare conducand in fumurile existente (pentru modelele de 24 kW).
Pentru cazanele de condensare, noutatea este adusa de la nivelul scazut al temperaturii vaporilor care permit utilizarea materialelor specifice din plastic; cu toate acestea, in prezenta cosurilor de otel existente 316 din otel inoxidabil, instalate corect si cu garnituri adecvate pentru primire umezeala, nu exista probleme si puteti in conditii de siguranta reconectati la noile cazane in timp ce nu este absolut standard sa utilizati conducte sau tevi de fum de aluminiu.
De fapt, aluminiu este un metal care nu rezista condensului acid prezent in fum.
(*) Fiecare curba cu diametrul de Ø50 mm scade lungimea de descarcare cu 4m.


Utilizarea pompei de evacuare a condensului
Baxi a proiectat acest kit pentru colectarea condensului produs de cazanele de condensare pentru uz casnic: pompa permite realizarea sistemelor de evacuare a condensului in absenta descarcarii naturale in apropierea cazanului.
Functionarea cazanelor cu condensare determina formarea condensului datorita principiului condensarii. De aceea, aceasta apa trebuie eliminata de specialisti cu canale de scurgere.
Daca nu exista o panta adecvata si apoi nu este posibila eliminarea condensului prin gravitate, este necesar sa instalati o pompa care o transmite catre canale de scurgere.
Pompele folosite sunt de asemenea echipate cu supape speciale anti-intoarcere pentru a evita contaminarea bacteriana din cauza posibilei stagnari si returnarea apelor reziduale.
Utilizarea acestor dispozitive va permite de asemenea sa respectati estetica cladirii evitand utilizarea tevilor enervante.


 

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania