Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP
Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP

Discount 2%
Pret vechi: 3.21400 lei cu TVA
Pret: 3.14900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   IMMERGAS -Italia
Cod produs:   3.028358
 
Tip centrala Condensatie
Tiraj Fortat
Putere centrala pana la 26 kW
Garantie 2 ani
Boiler incorporat NU
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP 20 kW, Gaz, Tiraj fortat, Schimbator inox, dimensiuni compacte

Descriere Centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 20/25 1 ERP

Noua gama de centrale termice in condensare Immergas Victrix Omnia ofera toate avantajele tehnologiei de condensare impreuna cu simplicitatea utilizarii echipamentului si instalarii acestuia. Beneficiind de noua tehnologie conform Directivelor Europene si in scopul de a reduce consumul de energie, centrala termica Victrix Omnia este solutia cea mai eficienta pentru sisteme de incalzire noi si inlocuirea celor existente.


Centrala termica in condensare Victrix Omnia este disponibila in versiunea de incalzire (20,2 kW) si preparare de apa calda menajera (25,0 kW).


Avantaje centrala termica Immergas Victrix Omnia
- Schimbator primar din otel inoxidabil
- Pozitionare conexiuni hidraulice si gaz ce usureaza instalarea sau inlocuirea vechilor centrale termice
- Datorita dimensiunilor compacte ofera o mare varietate de solutii de instalare: la interior, in spatii inguste, incastrate in mobila
- Victrix Omnia se poate montaj si in exterior cu conditia de protejare partiala (ploaie, zapada, vant), de exemplu sub un balcon. Centrala termica este dotata cu o protectie standard anti-inghet pana la -5°C, optional pana la -15°C.
- Dimensiuni (H x L x A) 738 x 400 x 235 mm
- Modulul de condensare este fabricat din otel inoxidabil asigura durabilitate, fiabilitate ridicata si rezistenta la procesul de condensare.
- Clasa ecologica 6, emisii reduse de monoxid de carbon (CO) si oxizi de azot (NOx)
- Pompa cu consum redus, permite economii semnificative de energie.
- Domeniu de modulare a puterii intre 20 ~ 100%.


Interfata usor de utilizat de catre orice beneficiar, este dotata cu butoane de reglaj, butoate de selectie si afisaj LCD care arata starea de functionare si orice cod de eroare.


Caracteristici tehnice:
- Debit caloric nominal - regim ACM - 25,7 kw
- Debit caloric nominal - regim incalzire - 20,8 kw
- Debit caloric minim - 4,2 kw
- Putere utila maxima - regim ACM - 25,0 kw
- Putere utila maxima - regim incalzire - 20,2 kw
- Putere utila minima - 4,1 kw
- Eficienta la putere nominala/minima (80/60°C) - 97,1/96,5 %
- Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20) - 2,72/0,45 acm m3/h
- Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20) - 2,20/0,45 inc m3/h
- Emisii CO (cu gaz natural) - 23 mg/kWh
- Emisii NOx (cu gaz natural) - 37 mg/kWh
- Clasa NOx - 6
- Debit ACM in serviciu continuu (ΔT 30°C) - 12,5 l/min
- Presiune dinamica minima circuit sanitar - 0,3 bar
- Presiune maxima circuit sanitar - 10 bar
- Domeniu reglare temperatura incalzire : 20 - 85 °C
- Domeniu reglare temperatura ACM: 20 - 60 °C
- Presiune maxima circuit incalzire - 3 bar
- Capacitate vas expansiune circuit incalzire - 8 litri
- Sarcina disponibila ventilator (max/min) Pa - 152/68
- Grad de protectie electrica - IPX 5D
- Greutate centrala plina/goala - 31/29 kg


 

Produse complementare
Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania