Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 + Transport GRATUIT Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 + Transport GRATUIT
Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 + Transport GRATUIT
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 + Transport GRATUIT

Oferte speciale
Pret: 5.69900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   ARISTON
Cod produs:   3301058
 
Tip centrala Condensatie
Tiraj Fortat
Putere centrala pana la 26 kW
Garantie 5 ani
Boiler incorporat NU
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Cadou Termostat de ambient cu fir Wifi Ariston Cube

Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 kw

Descriere Centrala termica in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 24 + Transport GRATUIT

Noua centrala termica Alteas One Net 24 EU 24 KW este o centrala termica murala in condensare, cu functionare pe gaz, dispune de tehnologia ONE de condensare, avand un schimbator de caldura nou si pantentat XtraTech, fiind protectat pentru a garanta fiabilitate si are o putere termica utila de 24 kW.


Centrala Alteas One Net este destinata pentru incalzirea locuintelor si prepararea de apa calda menajera in regim instant, avand un raport de modulare de 1:10 si o pompa complet modulanta, astfel consumul de energie este foarte mic, iar eficienta sezoniera de pana la 94%.


Datorita noului design, centrala termica Alteas One Net se potriveste in orice situatie, oferind o nota de hi-tech spatiului in care este instalata, iar datorita componentelor interne reconfigurate design-ul este unul compact.
Liniile inovative, materialele noi si o interfata cu o logica tehnica avansata, pentru o experienta confortabila in utilizare.


Noua centrala dispune de o interfata cu ecran tactil de inalta rezolutie, ecranul LCD avand un meniu intuitiv din care puteti seta cu usurinta temperatura dorita si activarea functiilor, de asemenea se pot gestiona diferite zone de incalzire.
Alteas One Net este pregatita pentru functia Ariston Net, avand modulul wi-fi inclus in placa electronica a centralei, astfel puteti controla centrala direct din aplicatia de pe smartphone, tableta sau pc, indiferent de locul in care va aflati.
Pe langa gateway wi-fi ce este integrat, Alteas One se livreaza impreuna cu termostatul de ambient Ariston Cube, prin care puteti gestiona temperatura camerei.


Hi-Tech Look
Display touch screen
Panou frontal Alteas One fabricat din sticla calita ce prezinta numeroase avantaje:
- extra robust ( precum ferestrele pentru autovechicule )
- rezistent la temperaturi ridicate ( cum ar fi usile cuptorului )
- Scratch proof
- Usor de curatat


Schimbator de caldura otel-inox nou, patentat Ariston - XtraTech


- Noul schimbator de calruda patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, fiind construit pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata.
- Acest schimbator de caldura realizat din materiale rezistente, componentele principale sunt dezvoltate pentru conditii extreme de lucru si este proiectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agent termic.


Avantajele schimbatorului de caldura Ariston XtraTech


- Solutie exclusiva branduita si patetata Ariston
- Fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina.
- Fiabilitatea, intretinerea si durata de viata sunt aliniate la solutia actuala
Aplicatii sporite: pierderi de saricina mai mici ceea ce duce la asigurarea unui debit marit in instalatii ; Usurinta in instalare.


Eficienta maxima


Centrala termica Alteas One Net – prin noua tehnologie a condensarii si accesoriile de termoreglare ridica eficienta si performantele pentru a se incadra in Clasa Energetica A+.
Inovativul Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza performante constante pe toata durata de viata a centralei si ofera un control si o siguranta sporita.


Avantajele tehnologiei Ignition System


- Operarea sigura si usoara a cazanului cu intretinere redusa
- Component sigur in caz de eroare in timpul instalarii setarii gazului ( LPG / NG )
- O singura centrala pentru GN si GPL configurabil cu un parametru fara modificari tehnice
- Un sistem inteligent auto-adaptabil la diferite situatii, sporind robustetea si optimizarea ( creste durata de viata a arzatorului
- O monitorizare continua a arderii pentru a detecta prompt situatii anormale / periculoase.
- Supravegherea arderii si controlul deviatiei: inregistreaza conditiile de obstructie a gazelor de esapament, adapteaza parametrii pentru a mentine arderea buna si pentru a evita situatiile de functionare defectuasa
- Punerea in functiune mai sigura si mai usoara ( nu este necesara reglarea manuala a vanei de gaz ) si centrala necesita intretinere redusa
- Controlul avansat al CO / CO2
- Datorita monitorizarii continue a ardereii, este capabila sa detecteze situatii anormale.


Confort deplin


Un set unis si invoativ de functii Smart ce iti asigura o functionare stabila, usurinta in utilizare si posibilitatea de a satisface toate nevoile.


Functii centrala termica Alteas One Net 24 EU 24 KW


- Functia Auto – permite reglarea automata a incalzitii in functie de trei senori interni si unul exterior
- Functia Confort - reducere timpul de incalzire a apei calde menajere
- Programare orara integrata – cu ajutorul functiei, Timmer Programming este posibila setarea incalzirii programate zilnice si saptamanale direct de la afisajul digital al centralei.
- Autodiagnoza activa – creste nivelul de informare despre eventualele erori. Centrala te informeaza cand este necesara o intretinere periodica. Datorita ecranului, este posibila si scrierea referintei asistentei tehnice. Mai mult, iti afiseaza automat orice problema care descrie intr-un mod foarte usor modul de rezolvare a eventualelor defectiuni.


Eficienta absoluta


Pana la 94% eficienta sezoniera, capabila sa atinga clasa energetica A+
Raport de modulare 1:10 pentru un consum mai precis de energie, puterea este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura
Limitarea ciclurilor on-off
Sistem de control al aprinderii pentru detectarea automata a gazului
Performante de incalzire constante
Control avansat si siguranta in orice conditii


Conectivitate Smart


Noua generatie de functii ce asigura conectivitatea mai usor de setat pentru a controla si regla sistemul de incalzire pentru a economisi pana la 40%
Cu Ariston Net poti controla temperatura ambientala din locuinta si a apei calde menajere din orice colt al lumii, de pe orice dispozitiv ce se poate conecta la internet.
Tehnologie BusBrigeNet - conecteaza mai rapid interfata sistemului, centrala si celelalte componente.Caracteristici tehnice centrala termica Alteas One Net 24 EU 24 KW 


- Putere nominala max/min (Hi): kw 22,0/2,5
- Putere nominala max/min (Hs): kw 24,4/2,8
- Putere nominala max/min A. C. M (Hi): kw 26,0/2,5
- Putere nominala max/min A. C. M (Hs): kw 28,9/2,8
- Putere termica utila max/min (80grdC-60grdC): kw 21,5/2,3
- Putere termica utila max/min (50grdC-30grdC): kw 23,6/2,6
- Putere termica utila max/min A. C. M: kw 24,9/2,4
- Eficienta combustie (a gazelor de ardere): % 97,4
- Eficienta la puterea nominala (60/80 grdC) Hi/Hs: % 97,7/87,9
- Eficienta la puterea nominala (30/50 grdC)(in condensare) Hi/Hs: % 107,4/96,7
- Eficienta la 30% din puterea nominala (30grdC, condensare) Hi/Hs: % 109,8/98,9
- Eficienta minima la puterea nominala (60/80grdC) Hi/Hs: % 91,1/82,0
- Stele de eficienta a combustiei (Directiva 92/42/EEC): stele 4
- Clasa de eficienta SedbuK: clasa A+
- Pierderi gaze arzator in functiune: % 2,6
- EMISII NOXE
- Presiune aer disponibila: Pa 100
- Clasa NOx: clasa 5
- Temperatura gaze de ardere (G20) (80-60grdC): grdC 70
- Continut CO (G20) (80-60grdC): % 8,8
- Continut CO(0%O2) (80-60 grdC): ppm 80,1
- Continut O2 (G20) (80-60 grdC): % 5,4
- Cantitate maxima de gaze evacuate (G20) (80-60 grdC): Kg/h 44,9
- Exces de aer (80-60 grdC): % 27
CIRCUITUL DE INCALZIRE
- Presiune vas de expansiune: bar 1
- Presiune maxima de incalzire: bar 3
- Capacitate vas de expansiune: l 8
- Temperatura min. /max. pe circuitul de incalzire (regim de inalta temperatura): grdC 35/82
- Temperatura min. /max. pe circuitul de incalzire (regim de inalta temperatura scazuta): grdC 20/45
CIRCUIT DE APA CALDA MENAJERA
- Temperatura min. /max. A. C. M: grdC 36/60
- Debit specific A. C. M (DT=30 grdC): l/min. 12,8
- Debit A. C. M DT=25 grdC: l/min 15,4
- Debit A. C. M DT=35 grdC: l/min 11,0
- Stele confort A. C. M (EN13203): stele 3
- Debit minim A. C. M: l/min
- Presiune max/min A. C. M: bar 7/0.2
DATE ELECTRICE
- Tensiune de alimentare/frecventa: V/Hz 230/50
- Putere totala consumata: W 80
- Temperatura ambianta minima de functionare: grdC >0
- Clasa de protectie electrica: IP X5D
- Greutate: Kg 32,7
- Dimensiuni(L x I x A): mm 745x400x315

Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania