Tratarea si stocarea Apei Filtre si sisteme de filtrare si dedurizare Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min
Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min

Pret: 3.40000 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   Watts Industries
Cod produs:   S0002182EU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Este un echipament de prevenire a depunerilor calcaroase ce foloseste o tehnologie verificata de laboratoare specializate.
OneFlow+ este o solutie inteligenta anticalcar si o alternativa foarte buna la variantele clasice.

Descriere Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min

Sistem anti-calcar OneFlow® WATTS OFTWH 38 l/min


Consumabile:
– cartuse filtrante cu schimbare la 2 sau 3 ani


Mediu de lucru:
– apa potabila, cu pH 6,5…8,5 si temperatura 5…43°C
– clor ≤ 2 ppm, fier 0,3mg/litru, mangan 0,05mg/litru
– cupru 1,3ppm, silica max. 20ppm
– fara uleiuri, H2S si polifosfati,


Duritate maxima apa: 1282ppm CaCO3 (72° germane)
Presiunea de intrare: 1…7 bar


Pozitie de montaj:
– pe teava orizontala, dotat cu robinet de inchidere la intrare


Aprobari:
– certificat WQA conform NSF/ANSI standardele 61 si 372


Accesorii incluse:
– cheie speciala de demontare pentru schimbarea cartusului,
- un cartus TAC si suport de montare pe perete


NOTA: – OneFlow nu se va folosi cu apa nedezinfectata sau care nu este sigura din punct de vedere biologic


Tehnologia T.A.C. (Template Assisted Crystallization):


Particulele de Ca²+ si 2HCO₃ sunt transformate in CaCO₃(s) + CO₂(g) + H₂O, aceste cristale microscopice sunt evacuate de apa care circula prin conducta. Acest sistem anti-calcar reduce depunerile de calcar cu peste 90% in cazul apei reci si pana la 97% la apa incalzita la 60°C.


Cerinte privind compozitia chimica a apei
- pH 6,5-8,5
- Duritate (maxima) 75 granule (1282 ppm CaCO3)
- Presiune apa 10 psi pana la 90 psi (0,69 bar pana la 6,21 bar)
- Temperatura 40 °F pana la 100 °F (5 °C pana la 38 °C)
- Clor liber 3 ppm
- Fier (maximum)* 0,3 ppm
- Mangan (maximum)* 0,05 ppm
- Cupru** 1,3 ppm
- Ulei si H2S Trebuie indepartate inainte de OneFlow®+
- Silice (maximum)*** 20 ppmSistem de control al depunerilor de calcar pe interiorul tevilor si pe suprafetele care intra in contact cu apa dura.


OneFlow este un sistem cu un singur cartus care poate fi instalat pe conducta de apa rece inaintea unor aparate electrocasnice racordate la reteaua de apa (ex. boilere, cafetiere, electrocasnice, fierbatoare de apa) si care au nevoie sa fie protejate de apa dura in exces.


OneFlow previne depunerile de calcar prin transformarea mineralelor dure dizolvate din apa in particule cristalizate microscopice inofensive.


Aceste particule raman in suspensie in apa dar avand o abilitate foarte redusa de a se depune in instalatie spre deosebire de mineralele dure dizolvate.


Sistemul necesita o intretinere minima, nu are nevoie de drenare/purjare, nu are nevoie de sare si nici de energie electrica.


OneFlow nu este o statie de dedurizare. Nu adauga chimicale. Este un echipament de prevenire a depunerilor calcaroase ce foloseste o tehnologie verificata de laboratoare specializate si se foloseste cu succes in industria restaurantelor si a serviciilor comerciale.


OneFlow este o solutie inteligenta anti-calcar si o alternativa foarte buna la variantele comerciale de dedurizare a apei.


Caracteristici:
- prevenirea si protectia impotriva depunerilor de calcar – transforma mineralele dure in cristale microscopice inactive facand din OneFlow o solutie alternativa si eficienta comparativ cu o statie de dedurizare
- fara intretinere virtuala – fara sare sau alte chimicale care trebuie adaugate periodic
- fara ventile de control, fara electricitate si fara apa reziduala
- foloseste tehnologie ”verde” prietenoasa cu mediul
- imbunatateste performantele echipamentelor electrocasnice ce folosesc apa
- instalare si dimensionare simpla – trebuie cunoscut debitul si racordul la conducta
- sistem ideal pentru restaurante, cafetarii si cofetarii pentru protectia echipamentelor, prelungirea duratei de exploatare si a reducerii consumului de energie electrica
- robinet cu bila pentru izolare si inchidere pe durata schimbarii cartusului filtrant
- OneFlow nu elimina mineralele esentiale din apa
- usor de intretinut; cartusul OneFlow se schimba o data la doi sau la trei ani

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania