Pompe, Hidrofoare, Motopompe Accesorii hidrofor/pompa submersibila Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3x1mm, 1.5 metri Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3x1mm, 1.5 metri
Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3x1mm, 1.5 metri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3x1mm, 1.5 metri

Producator:   ENSYCO
Cod produs:   Cablu1.5
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3 x 1mm, 1.5 metri

Descriere Fisa cu cablu de alimentare cu impamantare OMY 3x1mm, 1.5 metri

Stecherul OMY de 3 x 1 mm pentru cablul de alimentare a fost proiectat avand in vedere siguranta utilizatorului. Are o conexiune de impamantare care protejeaza impotriva socurilor electrice in cazul unui defect de izolatie in interiorul cablului sau a unei alte probleme cu reteaua electrica. In plus, cablul de alimentare este fabricat din material rezistent pentru a asigura un produs de lunga durata. Lungimea de 3 metri a cablului va permite sa va conectati liber aparatele, indiferent de pozitia acestora in incapere.


Fisa cablului de alimentare cu impamantare este unul dintre elementele de baza care este utilizat in multe domenii ale vietii. Ea poate fi folosita pentru a alimenta cu energie electrica tot felul de dispozitive, cum ar fi lampi, calculatoare, aparate de uz casnic sau unelte electrice. Este un produs care face parte din grupul de elemente electrice de baza care ar trebui sa se afle in fiecare casa si loc de munca.


Specificații tehnice
- Impamantare: Da
- Lungimea cablului cu fisa: 1.5m
- Tip acoperire: OMY
- Numarul de fire: 3 (L, N, PE)
- Tensiunea de alimentare: 230 V

Alte produse din categorie