Automatizari - Accesorii Grupuri de pompare Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60 Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60
Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60

Pret: 3.22900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   ESBE - Suedia
Cod produs:   55006900
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60 

Descriere Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60

Caracteristici Grup de pompare termostatic pentru cazane pe lemne ESBE LTC381-40/60
- Presiune statica maxima: - 6 bar (600kPa)
- Mediu de lucru: - apa, apa/glicol max 50%, apa/componente absorbante de oxigen
- Temperatura mediu lucru: - 0... +110°C
- Temperatura ambianta: - 0...+60°C
- Temperatura de amestec: - 55, 60, 65 si 70°C, acuratete de reglare ± 5°C
- Ventil termic de amestec: - din fonta EN-JS 1050, cu reglare pe doua porturi
- Scurgeri: - A-AB max. 0,5% din kvs, B-AB max 3% din kvs
- Autoritate reglare: - 100 (kv/kv min.)
- Pompa electronica: - Wilo Para, 230Vca±10%, cu triplu reglaj - posibilitate de reglare
- ΔP constant, debit constant sau viteza constnata
- Pompa LTC381: - Wilo Para 25/8 (8mCA, putere absorbita 3…80W)
- Clasificare energetica: - clasa A, IEE (index eficienta energetica) < 0,20
- Norme de fabricatie: - CE, LVD2014/35/EU, EMC2014/30/EU, RoHS2011/65/EC,
- PED2014/68/EU art. 4.3, ErP2009/125/EU, ErP2015
- Putere maxima cazan: - conform tabelului, valori calculate la o cadere de presiune de 12kPa si o diferenta de temperatura intre tur si retur de ΔT=30°C
- Producator: - ESBE, fabricat in Suedia


LTC este un grup de pompare termostatic destinat sa protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scazute pe retur.
LTC este folosit la aplicatii de incalzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, in sistemele mai mici - fara rezervor, pentru a asigura protectia cazanului si circulatia in sistemul de incalzire.
Mentinerea unei temperaturi inalte si stabile pe retur permite un nivel inalt de eficienta, reducand depunerile de gudron, coroziunea si crescand durata de viata a cazanului.
Forma compacta, usor de instalat. Viteza pompei este ajustabila pentru a permite adaptarea la specificul instalatiei.
Functionare: grupul contine un ventil termostatic de amestec si o pompa de circulatie, este destinat a asigura o asamblare si instalare foarte facila.
Ventilul termostatic face reglajul pe doua porturi si nu necesita ventil de echilibrare pe bypass.
LTC are integrata o functie unica de auto-circulatie ceea ce face grupul operational pe durata caderilor de tensiune sau a defectarii pompei.
Clapeta de circulatie este blocata la livrare dar, poate fi usor activata daca este necesar.
Ventilul termostatic de amestec contine un element sensibil de reglaj care incepe sa deschida progresiv portul A (retur instalatie) pentru a realiza amestec cu bypass-ul, mentinand temperatura setata; la depasirea cu 10°C a temperaturii setate, ventilul inchide complet bypass-ul si deschide complet returul instalatiei.
Functie de dezaerisire automata.


Componente:
- pompa cu turatie variabila,
- carcasa izolanta din polistiren,
- 3 robineti inchidere incorporati in semiolandezi,
- clapeta de sens,
- ventil termostatic de amestec,
- 3 termometre montabile pe o parte sau cealalta a grupului de pompare.

Alte produse din categorie
Discount 9%
1589.00 lei
1439.00 lei