Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW
Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW

Producator:   Fornello
Cod produs:   PROMAEI22
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW, 49x45x103 cm, boiler termoelectric 100l, vas expansiune, pompa circulatie, kit evacuare si kit montaj

Caracteristici tehnice :
- Putere termica nominala - 22 KW
- Putere data de cazan - 17 KW
- Putere data de semineu - 5 KW
- Continutul apei din cazan - 22 litri
- Presiunea maxima de functionare - 3 bar
- Temperatura maxima a apei - 90° C
- Tiraj necesar - 15 Pa
- Tipul de combustibil: Lemn - Carbuni-Brichette
- Dimensiunile de gabarit ale termosemineului:
- Masa termosemineului - 98 Kg
- Latime - 490 mm
- Adancime - 450 mm
- Inaltime - 1030 mm
- Dimensiunea interioara a cosului - 140 x 200 mm
- Inaltimea cosului - min 6 m
- Geam din sticla - termorezistent

 

Descriere Pachet Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW

Pachetul contine urmatoarele produse:
1. Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, Ivory, 22 kW, 49x45x103 cm
2. Kit de evacuare (cos de fum) Fornello, otel, diametru 120 mm, 3.5 m lungime, culoare negru, complet echipat pentru montaj, ce contine urmatoarele elemente:
- 1 x Cot
- 3 x Burlan 1 metru
- 1 x Burlan 0.5 metri
3. Boiler termoelectric Fornello Titanium Plus 100 litri;
- Volum 100 litri
- Tensiune electrica 230 V
- Putere electrica 2000 W
- Energie electrica 9,1 A
- Greutate gol / umplut : 37 / 137 kg
- Supapa de siguranta - inclusa
4. Vas expasiune vertical termic de 24 litri;
5. Pompa circulatie 25-60;
6. Kit montaj (12 piese) pentru Termosemineu pe lemne, brichete si carbune Fornello Roma E, 22 kW format din:
- Teu alama 1” – 1 buc;
- Stut filetat zincat de 15 cm marime 1” – 1 buc;
- Grup siguranta 1” – 1 buc;
- Cot alama Fi-Fe 1” – 1 buc;
- Robinet trecere Fi-Fe 1” – 2 buc;
- Niplu alama 1” – 3 buc;
- Filtru Y 1” – 1 buc;
- Termostat de contact – 1 buc;
- Robinet golire ½ - 1 buc;


Fornello Roma E 22 kw este un termosemineu ce functioneaza pe baza de combustibil solid (lemn, carbune).


Acesta este destinat incalzirii centralizate prin intermediul radiatoarelor, creand totodata o ambianta placuta in incapere.


Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate, asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare.


Semineul este dotat cu o usa de alimentare, cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii.


Corpul semineului este din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta.


Decoratiile ceramice cu care sunt placate laturile acumuleaza energie termica si confera, totodata, eleganta produsului.


Termosemineul cu ardere Indelungata este destinat pentru Incalzirea constructiilor cu suprafata de locuit de maxim 170 m².


Face posibila Incalzirea directa a incaperii In care este montat, nemaifiind necesara montarea a altor corpuri de incalzire, doar in cazul in care necesarul de caldura al incaperii respective este mai mare de 5 kW.


Se instaleaza In general pentru Incalzirea unui nivel dar poate fi utilizat si pentru Incalzirea unei case cu mai multe nivele, cu conditia ca presiunea maxima de functionare din instalatia de incalzire sa nu depaseasca 3 bar.


Instalarea supapei de siguranta si a vasului de expansiune inchis cu membrana de cauciuc la sisteme de Incalzire inchise este obligatorie.


La sisteme de incalzit deschise prevazute cu vas de expansiune deschis, inaltimea de montaj a vasului de expansiune va depasi cu cel putin 0.5 m partea superioara a radiatorului montat cel mai sus.


INSTALAREA SI PUNEREA IN FUNCTIUNE


Instalatia se umple cu apa dezaerisindu-se in modul obisnuit, iar cu ocazia punerii In functiune verificati daca termosemineul si piesele necesare sunt conforme cu prescriptiile tehnice si daca exista toate echipamentele de siguranta necesare instalarii.


In cazul Incalzirii cu pompa de circulatie agent termic puneti In functiune pompa de circulatie. Daca cosul este nou, termosemineul nu trebuie utilzat la capacitate maxima pana cand cosul nu este uscat complet.


Dupa verificarea conformitatii produsului si a instalatiei cu reglementarile tehnice, deschideti usa termosemineului si introduceti materialele combustibile pe grila focarului, aprindeti focul si asteptati arderea lor.


Dupa aceea, se vor incarca carbunii sau lemnele de foc intr-o cantitate mica si lasate sa arda bine. Usa focarului trebuie sa stea Inchisa pana cand partea de sus a combustibilului se Incalzeste sau pana cand lemnul nu formeaza jar.


Adaugarea combustibililor solizi se face numai daca combustibilul solid existent in focarul termosemineului a ars In proportie de 1/3 din Inaltimea focarului.


IMPORTANT
Este interzisa racirea termosemineului cu ajutorul curentilor artificiali de aer. De asemenea, focarul nu trebuie niciodata stropit cu apa pentru ca a nu se fisura din cauza socului termic.

CONSERVAREA TEMOSEMINEULUI LA TERMINAREA SEZONULUI RECE
Dupa terminarea sezonului de incalzire termosemineul trebuie curatat de impuritati, iar instalatia de incalzire verificata si instalatia trebuie completata cu apa in cazul in care este necesar.


Apa din instalatie trebuie evacuata numai In cazul In care doriti sa efectuati reparatii la instalatia de incalzire. In cazul In care termosemineul nu se va utilza In sezonul rece, si temperatura din incaperea unde este montat termosemineul poate scadea sub 0°C, apa trebuie complet evacuata sau sistemul de incalzire trebuie umplut cu un amestec de apa si lichid antigel.


INTRETINERE
- Partile cromate se vor curata cu o carpa uscata iar celelalte parti cu o carpa umeda.
- Pe parcursul procesului de functionare a termosemineului geamul de sticla termorezistenta a termosemineului nu trebuie curatat cu carpa umeda, pentru a nu se sparge din cauza socului termic.
- Controlati cantitatea si calitatea apei din instalatia de incalzire centrala.
- Nu introduceti deseuri si resturi lemnoase care nu ard bine In focar.
- Este interzisa introducerea combustibililor care genereaza gaze volatile in timpul incalzirii si a arderii si Inchiderea regulatorului de aer.
- Inainte de fiecare aprindere curatati jarul si cenusa de pe grila focarului.
- Cel putin odata pe zi aruncati cenusa.
- Toate suprafetele termosemineului care ajung In contact cu gazele de ardere trebuie curatate cu ajutorul accesoriilor de curatare specifice.
- Suprafetele de Incalzire curate garanteaza o functionare economica datorita transferului termic bun.
- Se recomanda curatarea suprafetelor interne de cel putin odata pe luna, totusi o curatare mai deasa este recomandata


 

Alte produse din categorie