Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Termosemineu pe peleti Fornello Premium W20 Termosemineu pe peleti Fornello Premium W20
Termosemineu pe peleti Fornello Premium W20
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Relee multifunctionale SALUS Relee multifunctionale SALUS

Termosemineu pe peleti Fornello Premium W20

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   Fornello
Cod produs:   FPW20
 
Putere Termica (Kw) 20 kw
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
CUMPARA IN RATE FARA DOBANDA

Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium) 


Citeste mai mult

Termosemineu centrala pe peleti Fornello Premium W20, 20 kw, complet echipat cu pompa de circulatie, vas de expansiune, supapa siguranta, telecomanda, culoare Ivory, arzator peleti din fonta, pentru suprafete pana la 140 mp

Descriere Termosemineu pe peleti Fornello Premium W20

Termosemineul pe peleti Fornello 20 KW poate asigura incalzirea in toata casa.
Pe langa aspectul placut si designul frumos, aceasta soba poate functiona ca o centrala termica pentru ca se poate racorda la calorifere.


Are un rezervor de peleti ce trebuie umplut periodic cu o capacitate de 40 kg.
Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore.


Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm, care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza.
Piata ofera diferite tipuri de peleti cu caracteristici care variaza in functie de amestecurile de lemn folosite. Diametrul acestora variaza intre 6 si 8 mm, cu o lungime standard intre 5 si 30 mm.
Peletii de calitate buna au o densitate intre 600 la mai mult de 750 kg/m3, cu un continut de apa mentinut intre 5% si 8% din greutatea acestuia.


Pe langa faptul ca este un combustibil ecologic deoarece fortezi limitele reziduurilor lemnoase rezultand intr-o ardere mai curata decat cea produsa cu combustibili fosili, peletii au si avantaje tehnice. In timp ce un lemn bun are o putere calorică de 4.4 kW / kg (15% RH, după 18 luni de uscare), peletii au 4.9 kW / kg.
Pentru a asigura o ardere buna si fară probleme de alimentare, este imperativ ca peletii sa fie depozitati intr-un loc uscat, protejat de murdarie, iar soba termica sa fie amplasata intr-un loc cu conditii similare, pentru a nu genera acelasi tip de probleme legate de peletii de alimentare din rezervor.
Cosul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80 mm la soba si trebuie scos in exteriorul cladirii.
Cu ajutorul telecomenzii poti creste temperatura de ambianta stand confortabil pe fotoliu, fara sa trebuiasca sa te deplasezi.
Termosemineu centrala termica pe peleti, putere nominala 20 kw din care 16,8 kw agent termic la calorifere si 3,2 kw la ambient Tiraj fortat cu diametru de evacuare al fumului de 80mm.
Deasemeni acesta poate functiona in mod automat astfe incat treptele de putere se vor modula in functie de temperatura ceruta la agentul termic sau la ambient.
Temosemineul dispune de toate componentele necesare functionarii si protectiei acestuia : vas de expansiune, pompa, supapa de suprapresiune, aerisitor automat, senzor supraincalzire cazan, senzor supraincalzire rezervor peleti, sonde de apa,fum si ambient.


AVANTAJE
- Proces de ardere ecologic si eficient
- Design modern
- Protejat de supratensiune cu ajutorul unei sigurante principale integrate
- Senzor de temperatura pentru a evita supraincalzirea
- Pornire / oprire automata sau din telecomanda
- Arzator pe peleti din fonta, buncar de peleti, pompa de circulatie si vas de expansiune incorporat
- Buncar de peleti cu o capacitate de 40 kg ce asigura autonomie mare
- Tiraj fortat gaze arse
- Randament ridicat 93.9 %
- Conectoare


COMBUSTIBIL RECOMANDAT
Peleti de lemn, ø 6÷8 mm EN ISO 17225-2:2014


AVANTAJE CONTROLER
- Comod si usor de instalat.
- Software sigur si cu o functionare flexibila.
- Functii clare si concrete pentru utilizator.
- Functii avansate pentru service.
- Senzor pentru gazele de ardere de pana in 500 °C.
- Senzor pentru temperatura camerei.
- Senzor pentru semineu.


FUNCTII CONTROLER
- Setarea alimentarii cu peleti.
- Gestioneaza functionarea pompei de circulatie a sistemului de incalzire.
- Setarea gradelor de ardere.


SPECIFICATII TEHNICE
- Tensiune si fecventa nominal - 230 V/50 Hz
- Presiune maxima a apei - 1,5 bar
- Consum maxim putere - 380 W/h
- Randamnet maxim - 93,9%
- Randamnet minim - 92,4%
- Volum de incalzit - 345 m3
- Putere nominala Max/min - 21 / 5 kw
- Peleti (diametru/lungime) - 6 mm / 30 mm
- Greutate centrala - 140 kg
- Capacitate rezervor peleti - 40 kg
- Dimensiuni (lxhxd) - 522 x 949 x 608 mm
- Evacuare gaze arse - 80 mm
- Temperatura de iesire fum - Max/min - 89,5/80 gr C
- Presiune tiraj teava de evcuare gaze arse - 0,1 -15

Alte produse din categorie