Termostate de ambient Termostate de ambient NETATMO Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi
Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi

Producator:   NETATMO
Cod produs:   KitSP
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi

Descriere Kit Netatmo Starter Pack cu 2 capete termostatate si releu Wi-Fi

CARACTERISTICI:
Detectie la deschiderea geamului
Atunci cand Capul termostatat Netatmo detecteaza o fereastra deschisa, opreste incalzirea in acea camera pentru a preveni risipa de gaz.


Reglare inteligenta
Capul termostatat inteligent Netatmo analizeaza mediul camerei in timp real si ajusteaza incalzirea in functie de intensitatea soarelui si gradul de ocupare al camerei.


Reglare intensiva
Atunci cand e nevoie temperatura poate fi crescuta manual intr-o anumita camera pentru o perioada de 3 ore.


Monitorizare si control Wi-Fi
Monitorizati si controlati locuinta oriunde ati fi prin intermediul smartphone-ului. Veti putea sa schimbati si sa programati temperatura din fiecare camera, astfel ca veti face economie si temperatura va fi mereu cea dorita.


Instalare si compatibilitate
Inlocuieste capul termostatat existent cu usurinta. Nu aveti nevoie de scule sau de cunostinte avansate de instalare.
Nu pot exista scurgeri de apa in timpul instalarii.
Afiseaza temperatura setata si temperatura in timp real din camera.
Capul termostat Netatmo poate fi folosit atat in sistemele cu centrala proprie, caz in care aveti nevoie si de termostatul Netatmo, cat si in sistemele de incalzire centralizata de bloc sau cartier, caz in care aveti nevoie de Starter Pack.
Poti controla pana la 20 de capete termostat!
MECANICA SI DESIGN
Cilindru transparent din plexiglass Designed by Starck.
Rezistent la raze UV.
4 culori interschimbabile.


DIMENSIUNI
- Cap Termostatat: 83 x 58 mm
- Temperatura setata
- Plaja: 5°C la 30°C
- Pasul: 0.5°C
- Unitatea de masura: °C


AFISAJ E-PAPER
Eficient energetic, raza de actiune marita, foarte lizibil.


ALIMENTARE SI BATERII
2 baterii AA.
Durata de viata 2 ani.


CONECTIVITATE
Compatibil cu Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz).
Comunicare encriptata.
Conexiune wireless intre termostat si releu: unda radio cu raza mare.


MULTIZONA
Seteaza temperatura pentru fiecare camera in parte.
Instalare usoara.


APLICATIE GRATUITA
Fara taxa de inregistrare.
Aplicatie disponibila in App Store, Google Play si Windows Phone Store.
Acces gratuit tabloul tau de bord.
Accesibila de pe mai multe dispozitive.


COMPATIBIL CU ANDROID SI WINDOWS PHONE
Minim Android 4.2 cu acces la Google Play.
Minim Windows Phone 8.0.


COMPATIBIL CU IPHONE SI IPAD
Minim iOS 9 pentru iPhone, iPad, iPod.


PROGRAMARE
Poti ajusta temperatura manual direct de pe capul termostatat.
Poti crea cate programe doresti.


Pachetul contine:
- 2 x capete termostatat inteligent Netatmo
- 1 x releu Netatmo
- 2 x 6 adaptoare de radiator pentru a fi compatibil cu majoritatea producatorile de robineti de radiator termostatabili
- 2 x 4 benzi adezive colorate
- 2x 2 baterii AAA
Alimentare electrica releu

Produse complementare
Alte produse din categorie