Presostate Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P
Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P

Producator:   AQUATECHNICA
Cod produs:   BOSFORUSPC58
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P, 2,2 kw, 16A, Pset: 0,5 - 6 bar

Descriere Presostat electronic AquaTechnica Bosforus 58P

Caracteristici tehnice:
- Tensiune nominală: 220-240V
- Gradul de protecție (IP Degree): IP65
- Putere maxima pompa : 2,2 kw
- Temperatura de lucru: 0 - 60 °C
- Presiune diferențială minimă:0,3 bar
- Presiunea de pornire: 0,5 - 6 bar
- Presiunea maxima de lucru: 10 bar
- Curent nominal maxim: 16 A
- Presiunea de oprire: 0,8 - 9,8 bar
- Presiunea diferențială maximă: 9,3 bar
- Frecvența: 50/60 Hz Șurub: 2xG1" tată


PC-58 este dispozitivul digital de control al presiunii pentru pompe de apă. Acesta declanșează și oprește presiunea conform datelor detectate referitoare la starea fluxului de apă în conducte și la presiunea apei.
A înlocuit complet sistemul tradițional de control al pompelor format din rezervor de presiune, comutator de presiune, dispozitiv de protecție în cazul lipsei de apă, supapă de reținere, racord în cruce (four way) etc.
Componentele electrice sunt complet izolate de conducte iar panoul de control are un grad ridicat de etanșeitate care face dispozitivul mai sigur, prin comparație cu sistemele tradiționale de siguranță.
Designul integrat ajută la economisirea de timp și de materiale.
Prin comparație cu dispozitivele tradiționale, acest produs are următoarele caracteristici:


1. dispune de un canal digital (digital tube) bazat pe o nouă tehnologie pentru senzorii de presiune, care permite ca dispozitivul de control să afișeze în timp real presiunea din conductă;
2. dispune de două moduri de lucru, ce pot fi selectate conform nevoilor diferitelor aplicații.
3. are o funcție de protecție la presiune.
4. are o funcție de protecție la supraîncărcare.
5. are o funcție de protecție pentru împiedicarea acționării frecvente a pompei
6. dispune de o funcție de pornire a pompei menite să împiedice blocarea internă a pompei în cazul în care aceasta nu a fost folosită de mult timp.
7. dispune de funcția de pornire automată a pompei în cazul lipsei de apă.
8. are o gamă largă de reglare a presiunii de pornire, presiunea diferențială este scăzută iar cerințele pentru capul minim de aspirare (minimal head) sunt mici.
9. Dispozitivul de control poate fi instalat vertical sau orizontal pe pompă.


INSTALAREA.
1. Instalarea și întreținerea dispozitivului de control trebuie efectuate de profesioniști familiarizați corespunzător cu acest manual.
2. Acest produs poate fi folosit doar în apă curată. Utilizatorul trebuie să verifice apa din conducte înainte de instalare. Dacă apa conține minereu și oxid de fier, după un timp dispozitivul de control nu va mai funcționa.
3. Acest dispozitiv de control trebuie instalat pe pompele care întrunesc cerințele. Utilizatorul trebuie să instaleze o supapă de reținere (check valve) în admisia pompei și să testeze pompa înainte de instalarea dispozitivului de control al presiunii, pentru a se asigura că pompa nu prezintă probleme.
4. Dispozitivul de control poate fi instalat direct în fața primului orificiu de evacuare iar direcția fluxului de apă trebuie să corespundă cu direcția săgeții de pe dispozitiv. Utilizatorul trebuie să conecteze evacuarea dispozitivului de control cu tubulatura.
5. Nu lăsați obiecte străine în dispozitivul de control pentru a preveni defectarea acestuia.

Download
Alte produse din categorie
Discount 19%
500.00 lei
402.00 lei