Termostate de ambient Termostate de ambient NETATMO Termostat Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare Termostat Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare
Termostat Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Termostat Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare

Producator:   NETATMO
Cod produs:   NTH01-EN-EU-C
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil DA
Control pe internet (WiFi) DA
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat de ambient  fara fir , programabil ,controlabil de pe internet, Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare

Descriere Termostat Smart Netatmo Control Wi-Fi Auto-Adapt Auto-Care Rapoarte lunare

Termostatul Netatmo poate inlocui atat termostate cu fir cat si wireless, sau poate fi montat ca prim termostat.
Acest termostat este doar pentru incalziri centrale individuale cu centrala proprie (NU pentru incalziri centrale de bloc sau cartier).


Cerinte pentru instalare:
- retea web privata, conectata la internet
- centrala pe gaz, combustibil lichid sau solid, pompa de caldura


Daca ai o locuinta racordata la un sistem de incalzire centralizat de bloc sau cartier, cumpara Kit-ul Netatmo Starter Pack.
Daca ai deja un termostat Netatmo (incalzire individuala cu centrala de apartament), cumpara direct Capul termostat Netatmo pentru fiecare radiator pe care vrei sa il controlezi.
Poti conecta pana la 20 de capete termostat Netatmo la acelasi releu.


Caracteristici principale:
- Controleaza temperatura de oriunde
Folosind Netatmo veti putea schimba temperatura casei din pat sau din cealalalta parte a lumii.
Distanta nu mai este un factor.
De asemenea, puteti crea diverse programe de incalzire astfel incat veti fi intampinat cu multa caldura atunci cand va veti intoarce din vacanta.


- Functii inteligente
Functia Auto-Adapt a termostatului Netatmo foloseste date legate de izolarea casei tale si de temperatura exterioara pentru a programa cand trebuie sa porneasca caldura. Asta penru a avea temperatura dorita, atunci cand o doresti.
Datorita functiei Auto-Care, Netatmo Thermostat iti spune atunci cand bateriile sunt epuizate sau daca exista o problema cu functionarea sistemului de incalzire.


- Rapoarte lunare
In fiecare luna vei primi pe email un raport personalizat de economie la energie.
Raportul te va ajuta sa monitorizezi consumul si sa ajustezi programul de incalzire pentru o economie optima.


- Monitorizare consum
Afiseaza istoricul consumului de energie.
Temperatura interioara si functionarea centralei termice sunt inregistrate in mod continuu in aplicatie.


Specificatii Tehnice:
- Conectivitate - Wi-Fi
- Conectori - Wireless
- Material - Plexiglas
- Numar device-uri incluse - 1
- Numar senzori - 1
Observatii - Acesta termostat este doar pentru incalziri centrale individuale cu centrala proprie (NU pentru incalziri centrale de bloc sau cartier).
Pachetul contine:
- Termostat Netatmo;
- Stand;
- Releu;
- Adaptor Boiler;
- Adaptor Retea;
- Placa de montaj;
- 4 x benzi adezive colorate;
- 3 x baterii AAA (tin pana la 2 ani);
- Suruburi montaj;
Tehnologie - Smart
Tip produs - Termostat
Tip senzor - Temperatura
Utilizare - Interior


Dimensiuni
Termostat: 83 x 83 x 22 mm


Mecanica si design
Cub transparent din plexiglass Designed by Starck.
5 culori interschimbabile.


Senzori si masuratori
Temperatura masurata
- Plaja: 0°C la 50°C
- Acuratete: +/- 0.1°C
Temperatura setata
- Plaja: 5°C la 30°C
- Pasul: 0.5°C
- Unitatea de masura: °C


Afisaj E-ink
Eficient energetic, raza de actiune marita, foarte lizibil.


Aplicatie gratuita
Fara taxa de inregistrare.
Aplicatie disponibila in App Store, Google Play si Windows Phone Store.
Acces gratuit tabloul tau de bord. Accesibila de pe mai multe dizpozitive.
Compatibil cu iOS, Android si Windows Phone

Produse complementare
Alte produse din categorie