Aer conditionat inverter Aer conditionat Radox DOX inverter Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi
Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi

Producator:   RADOX
Cod produs:   DOX-09A++W
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Kit de instalare inclus -  3 m

Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi

Descriere Aer conditionat 9000 BTU, Radox, DOX-09A++W cu WiFi

TEHNOLOGIE INVERTER, CONSUM REDUS DE ENERGIE ELECTRICA‚


Aparatele de aer conditionat DOX au la baza tehonologia INVERTER, ce presupune adaptarea temperaturii din incaperi fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului.


Într-un sistem de aer conditionat tip INVERTER, compresorul nu se opreste ci functioneaza la capacitate maxima pâna când temperatura este adusa la un nivel optim, ulterior viteza este diminuata automat. Adaptarea vitezei de functionare a compresorului se face printr-o usoara crestere, fara a fi necesara o repornire a acestuia, ceea ce determina reducerea consumului de energie si implicit facturi mai mici la energia electrica.


AGENT FRIGORIFIC R32 MAI EFICIENT SI MAI PRIETENOS CU MEDIULUI


R32 este un agent frigorific care se diferentiaza printr-un transfer termic ridicat, datorita proprietatilor sale termodinamice ceea ce il face mai eficient din punct de vedere energetic decât R410A. Astfel, prin reducerea incarcarii, capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat este imbunatatita.


Cu un potential de incalzire globala - GWP cu o treime mai redus decât GWP-ul specific R410a, R32 este mult mai ecologic.


FUNCTII DEDICATE CONFORTULUI
- Programare pornire/oprire
- LED display
- Mod de functionare TURBO
- Filtru anti praf, functie ANTI-MUCEGAI
- Func?ia AUTO-RESTART: Pornire automata dupa intreruperea alimentarii electrice si restaurarea acesteia
- Dezumidificare, permite scaderea umiditatii aerului pentru a crea confort ambiental utilizatorului
- Program de functionare pe timp de noapte SLEEP, ajusteaza automat temperatura pentru a asigura confort in timpul noptii
- Functia ECO, prin care unitatea isi seteaza automat operarea pentru reducerea consumului de energie
- Mod de functionare I FEEL, tura?ia ventilatorului si temperatura sunt reglate automat in functie de temperatura camerei
- Modul WI-FI incorporat


CONTROL DE LA DISTANTA‚ prin intermediul aplicatiei dedicate


DETALII TEHNICE SPECIFICE  • Capacitate nominala: racire 2600 W / incalzire 2610 W

  • Clasa eficienta energetica: racire A++ / incalzire A+

  • Putere electrica consumata: racire: 800 W / incalzire: 699 W 

  • Nivel de zgomot unitate interioara (SPL): max/med/min/mute: 40/33/25/22 dB(A)

  • Nivel de zgomot unitate exterioara (SPL): 50 dB(A)

  • Dimensiuni unitate interioara (LxIxH): 698x255x190 mm

  • Dimensiuni unitate exterioara (LxIxH): 777x290x498 mm

  • Greutate: unitate interioara: 6.5 kg / unitate exterioara: 24 kg


Specificatii tehnice
- Greutate (Kg) - 30.50
- Perioada de garan?ie - 2 ani
- Capacitate racire - 9.000 BTU

Download
Alte produse din categorie