Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter ALIZEE PRO Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat
Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter ALIZEE PRO Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Relee multifunctionale SALUS Relee multifunctionale SALUS

Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat

Producator:   ALIZEE
Cod produs:   AW09IT2
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
CUMPARA IN RATE FARA DOBANDA

Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium) 


Citeste mai mult

Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat

Descriere Aer conditionat ALIZEE PRO AW09IT2 Inverter 9000 btu, kit instalare inclus si wi-fi incorporat

Gentle Cool Wind (Flux de aer laminat)
ALIZEE Pro AW09IT2, beneficiază de tehnologia inovativă „Gentle Cool Wind” (Flux de aer laminat). Deflectoarele verticale, acționate automat, au un design patentat, care simulează forma unei frunze și prezintă micro-orificii de diverse diametre.

Anti-mildew (Anti-mucegai)
Pentru a preveni aparitia mucegaiului, aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, continuă să funcționeze inca aproximativ 15 minute dupa oprire, pentru a usca piesele interne ale unitatii interioare.


Filtru lavabil
Filtrul de aer integrat, cu densitate ridicată, este ușor de accesat, prin partea superioară a unității interioare a aparatului de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, simplu de demontat și poate fi curățat cu apă.


56°C - Auto-curățare cu sterilizare la temperatură ridicat
La aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, puteți activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmată de o etapa de sterilizare la temperatura de 56°C, element de noutate. Datorită acestei funcții, perfecționată, față de alte tehnologii existente, prin adăugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93,18%.


Smart air flow (Flux de aer inteligent)
Datorita flapsului de mari dimensiuni, care crează un efect Coandă, aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, generează un flux de aer distribuit uniform și larg, de sus în jos, ca un duș de aer rece, în modul de răcire, și de jos în sus, ca o pătură de aer cald, în modul de încălzire.


Răcire confortabilă
În modul răcire, aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, monitorizează și nivelul umidității, pentru a evita o dezumidificare excesivă a aerului.


Control Wi-Fi Ready
Puteți controla de la distanță aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, prin funcția Wi-Fi Ready, cu ajutorul aplicației specifice și a telefonului mobil inteligent. Instalarea modulului Wi-Fi Ready este simplă, datorită tehnologiei de conectare prin USB.

Turbo Cooling/ Heating (Răcire/ Încălzire Turbo)
Prin tehnologia Super Turbo Start, care permite pornirea la o frecvență ridicată, de 100Hz, aparatul de aer condiționat ALIZEE Pro AW09IT2, atinge temperatura setată în 30s*, în modul răcire, și în 60s*, în modul încălzire.


Kit instalare inclus
Pentru toate capacitățile, aparatele de aer condiționat includ kit de instalare, care conține 4m de țeavă, 4.3m de cablu, tub pentru drenajul condensului, bandă de matisat și protecție a traseului la trecerea prin perete.


Demontare și montare în 20s
Când demontarea durează doar 8 secunde, iar remontare 12 secunde, mentenanța periodică pare o joacă de copii. Accesul pentru igienizarea grilei de evacuare a aerului este ușor și rapid, în trei pași simpli:
1. - demontare flaps orizontal
2. - demontare placă inferioară a carcasei unității interioare
3. - demontare tijă cu deflectoare verticale
Cele 3 elemente ale carcasei sunt prevăzute cu sisteme de prindere fără șuruburi, iar spațiul accesat după demontarea este sigur pentru utilizator, fiind separat complet de elementele sub tensiune.


Instalare ușoară
Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat Alizee Pro AW09IT2, se detașează rapid de placa de montaj, prin apăsarea a doua catarame special proiectate, localizate în partea inferioară a carcasei.


Placa de montaj optimizată și mai rezistentă, în formă de π, include două tije-suport care susțin unitatea interioară, creând un spațiu de lucru de cca. 120mm între unitate și perete. În zona de conectare a conductelor frigorifice, spațiu este și mai generos (aprox. 165mm), permițând verificarea facilă a posibilelor scurgeri de agent frigorific.


Carcasa unității interioare este prevazută cu o decupare specială, pentru conectarea ușoară a cablajului, și cu spatiu pentru traseul frigorific cu 10% mai mare, comparativ cu alte aparate.


Date tehnice:
Caracteristici generale
- Capacitate racire (min/nom/max) - (3207/8871/11260)
- Capacitate incalzire (min/nom/max)- (3207/8974/11464)
- Alimentare - (1 Ph-220V-240V-50Hz)
- Coeficient randament sezonier la racire SEER - 6.30
- Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP - 4.00
- Eficienta energetica racire - A++
- Eficienta energetica incalzire - A+
- Putere consumata racire (min/nom/max) - (240/800/1380)
-Putere consumata incalzire (min/nom/max) - (240/706/1550)
- Curent nominal racire - 4.70
- Curent nominal incalzire - 4.20
Unitate interioară
- Debit de aer unitate interna (m3/h)- 560
- Nivel de presiune acustica (SH/H/M/L/Mute) dB(A) - 41 / 37 / 33 / 25 / 22
- Nivel de putere acustica (SH/H/M/L/Mute) dB(A) - 51 / 47 / 43 / 35 / 32
- Dimensiune neta unitate interioara - 790 × 192 × 275
- Greutate neta/bruta unitate interioara - 8.50 / 10.50
Unitae exterioară
- Nivel de presiune acustica - 50
- Nivel de putere acustica -60
- Dimensiune neta unitate exterioara - 777 × 290 × 498
- Greutate neta/bruta unitate exterioara - 24.00 / 27.00
Traseu frigorific
- Diametru (lichid/gaz) - Φ6 / Φ9.52
- Lungime maxima - 25 m
- Diferenta maxima de nivel - 10 m