Boilere inox MOTAN Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri
Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri

Pret: 4.08900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   KOBER
Cod produs:   BA120L- V1
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri

Descriere Boiler din inox cu Acumulare MOTAN BA120L- V1 - 120 litri

Caracteristici:
• Echipat cu Vana de Amestec cu functie anti-oparire.
• Corpul boilerului este din Otel Inoxidabil, ceea ce confera prin rezistenta la socuri si coroziune o perioada medie de viata de 10 ani, precum si o calitate a apei stocate.
• Functioneaza pe principiul ACUMULARII, fiind atasat la o centrala ce produce apa calda menajera in regim instant. Rezulta astfel un ansamblu centrala – boiler cu un randament si confort superior.
• Stocheaza volumul de apa la temperaturi de pâna la 75-78°C ceea ce duce la marirea considerabila a timpului de utilizare al apei calde menajere stocate. Se elimina astfel si riscul aparitiei bacteriei legionela.
• Pierderile de temperatura sunt diminuate considerabil, datorita folosirii unei izolatii de o calitate superioara, din spuma poliuretanica.
• Se prezinta ca un produs compact, ce incorporeaza atât elemente de siguranta: vas de expansiune (8l), supape de siguranta (8 bar), elemnte de comanda si control: panou de comanda format dintr-un termostat si un termometru alaturi de pompa de circulatie si robinet de golire.
• Protectie anticoroziva suplimentara, asigurata de anodul de magneziu, care are rolul de a atrage ionii de Ca si Mg.“


- Model- Boiler cu acumulare ACM
- Nume comercial - BA120L-V1
- Valoarea maxima nivel zgomot transmis prin aer - - Volum acumulare apa calda menajera - 120 litri
- Presiune maxima a apei calde menajere - 8 bar
- Presiunea de alimentare maxima recomandata - 5 bar
- Temperatura maxima de intrare maxima apa calda menajera in boiler - 60°C
- Temperatura de iesire apa calda la consumator(temperatura se regleaza din vana de amestec) - 30 – 50°C
- Temperatura de iesire apa calda la consumator setata din fabrica - 45°C
- Temperatura minima de depozitare - 5°C
- Vas de expansiune cu membrana - 8 litri
- Presiune incarcare vas expansie - 3,5 bar
- Caracteristici electrice: 230V/50Hz – 135W
- Greutate neta (fara apa): 61 kg
Racorduri:
- Intrare apa rece:3/4 “
- Iesire apa calda menajera:3/4 “
- Iesire/intrare apa recirculata:3/4 “
Dimensiuni de gabarit:
- Adâncime (mm):645
- Latime (mm):600
- Inaltime (mm):1150

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania