Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifer Aluminiu Portprosop Fondital COOL Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital COOL 500x860 Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital COOL 500x860
Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital COOL 500x860
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital COOL 500x860

Producator:   FONDITAL - Italia
Cod produs:   COOL500X860
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Calorifer de baie Fondital COOL 500 x 860 - 399 W

Descriere Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital COOL 500x860

Colectia de Atelier a fost conceputa pentru a satisface cererea in crestere pentru radiatoarele cu design functional, sofisticat si de nalta calitate, prietenos cu mediul- pune pasiune la reducerea consumului si mbunatatirea durabilitatii mediului.
Colectia COOL de solutii pentru mobilare baii este eleganta, inovativa, 100% Made in Italy.Avantaje multiple pentru radiatoarele de baie din aluminiu Fondital COOL:
- Beneficiaza de tratament anticoroziv Total ALETERNUM, ca dotare de serie.
- Made in Italy;
- 12 ani garantie;
- 100% din aluminiu complet reciclabil;
- Inalta calitate cu doua straturi de acoperire exterioara;
- Sistem patentat de asamblare;
- Eficienta mecanica mare: presiune 16 bar;
- Instalare usoara;
- Raport calitate pret: excelent;
- Ideal n sisteme de ncalzire de joasa temperatura;


Specificatii tehnice:
- Model: COOL 860x500
- Material: aluminiu
- Culoare: ALB
- Racorduri: 4x1/2"
- Kit accesorii montaj inclus: dop, aerositor si 3 console
- Numar de elementi orizontali: 16
- Numar spatii libere: 2
- Greutate: 3,4 kg
- Inaltime mm: 860
- Latime totala mm: 528
- Distanta intre axe mm: 500
- Puterea termica W/DT50: 399

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania