Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Aluminiu Calorifere/Radiatoare Aluminiu FONDITAL Exclusivo Calorifer/Radiator aluminiu FONDITAL Exclusivo B3 H 600 - 203 W/el Calorifer/Radiator aluminiu FONDITAL Exclusivo B3 H 600 - 203 W/el
Calorifer/Radiator aluminiu FONDITAL Exclusivo B3 H 600 - 203 W/el
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Calorifer/Radiator aluminiu FONDITAL Exclusivo B3 H 600 - 203 W/el

Producator:   FONDITAL - Italia
Cod produs:   B3H600
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Pretul afisat este pentru un element.

Descriere Calorifer/Radiator aluminiu FONDITAL Exclusivo B3 H 600 - 203 W/el

Elementii din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3, sunt rodul unei indelungate munci de cercetare a mai multor echipe de specialisti Italieni, rezultand un calorifer cu un desing si finisaje de exceptie.
Mai puternic, mai usor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Fondital Exclusivo B3 dezvolta un randament mai mare, costuri scazute la transport, economie de energie datorita volumului redus de agent termic. Ca si gamele anterioare Exclusivo B3 au, de asemenea, o rezistenta la presiune de spargere de pana la 60 bar.


Un alt avantaj al elementilor din aluminiu Fondital Exclusivo este dopul inovativ asamblat f?r? sudur? prin tehnologia de mbinare termoelectrica. Fuziunea termoelectric? este realizat? la temperaturi controlate care previn formarea porozit??ilor ?i a rezidurilor de sudur?. Rezultatul este un radiator care se prezint? ca ?i un corp unic 100% din aluminiu, mai rezistent ?i mai fiabil.


Alte avantaje a tehnologiei termoelectrice:
✔ Nu se produc depuneri n partea inferioar? a radiatorului.
✔ Lipsa totala de reziduuri de sudur? n interiorul camerei de ap?.
✔ Finisare imbunat??it?, f?r? bavuri externe.
✔ Rezisten?? mecanic? m?rit?.
✔ Proces ecologic, f?r? risip? de material.


Specificatii tehnice Fondital Exclusivo B3:
- Presiunea maxima de lucru: 16 bar
- Distanta intre axe / mm: 600
- Inaltime totala / mm: 657
- Latime element / mm: 80
- Adancime / mm: 97
- Putere termica DT50 / W : 133
- Putere termica DT60 / W : 169
- Putere termica DT70 / W : 203

Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania