Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30, 30 kW Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30, 30 kW
Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30, 30 kW
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30, 30 kW

Discount 3%
Pret vechi: 4.24900 lei cu TVA
Pret: 4.09900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   ARISTON
Cod produs:   3301638
 
Tip centrala Condensatie
Putere centrala 26 - 31 kW
Garantie 2 ani
Boiler incorporat NU
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30,30 kW, display LCD, ACM instant, schimbator inox

Descriere Centrala termica in condensare Ariston Cares S 30, 30 kW

Cares S vine cu un nou panou de afisaj care include un manometru frontal si butoane din silicon pentru regimul de functionare, temperatura a apei, reset si temperatura de incalzire.


Afisajul avansat al centralei dispune de un afisaj LCD cu date despre temperatura de incalzire, functia de incalzire setata, erorile centralei sau functii ca cea anti-inghet.
Modul de functionare vara/iarna permite incalzirea apei calde menajere vara, separat de incalzirea in calorifere.


Noul schimbator de caldura din inox
Centrala Ariston Cares S se diferentiaza are un nou tip de schimbator de caldura din inox, spre deosebire de centralele clasice care folosesc unul din aluminiu.
Pe evacuare exista un senzor montat pentru evitarea supraincalzirii schimbatorului si a sistemului de evacuare.
Daca senzorul de evacuare este deteriorat (deschis sau scurtcircuitat) afisajul arata eroarea 605. Eroarea dispare atunci cand senzorul transmite valori normale.
Exista, de asemenea, o termosiguranta care se deschide daca temperatura evacuarii este mai mare de 133 ° C iar centrala termica va afisa eroarea 101.


Pompa complet modulanta: Centrala anticipeaza necesitatea de energie pe care sa o consume pentru a ajunge la o anumita temperatura.
Seteaza puterea de functionare pentru a optimiza functionarea, astfel nu depaseste temperatura setata si evita consumul in plus de curent electric.


Confort
Nivel de zgomot scazut.
Sisteme antiblocare si afisaj care afiseaza erorile.
Economie la consumul de curent electric datorita functionarii inteligente.
Senzori si sigurante care previn defectiunile centralei.
Calitatea Ariston
Centralele termice pe gaz produse de Ariston sunt supuse la 155 de teste stricte si 11.000 de ore de functionare in conditii dificile.


Aspectul italian si intretinerea fiabila fac din produsele Ariston alegerea perfecta pentru casa ta.


Date tehnice centrala termica in condensare Ariston Cares S 30 – 30 kW
- Putere nominala: 6/29 kW
- Putere nominala ACM: 6/29 kW
- Putere termica utila (80/60 grdC): 5.8/28.4 kW
- Eficienta la puterea nominala (80/60 grC): 104 %
- Eficienta la 30% din puterea nominala (50/30 grdC): 108 %
- Clasa energetica incalzire: A
- Profil de consum ACM: XL
- Clasa energetica ACM: A
- Temperatura pe circuitul de incalzire: 25/82 grdC
- Temperatura pe circuitul ACM: 36/60 grdC
- Debit specific ACM Dt=25 grdC: 15.2 l/min
- Debit specific ACM Dt=35 grdC: 11.6 grdC
- Tensiune de alimentare: 230 V
- Putere totala consumata: 102 W
- Clasa de protectie electrica: IP X5D

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania