Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus
Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus

Pret vechi: 7.86200 lei cu TVA
Pret: 7.79100 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   SAUNIER DUVAL - Franta
Cod produs:   10025221
 
Tip centrala Condensatie
Tiraj Fortat
Putere centrala 32 - 35 kW
Garantie 6 ani
Boiler incorporat DA
Utilizare Incalzire + ACM
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica in condensatie Saunier Duval IsoTwin Condens T 35 cu boiler incorporat 2 x 21 litri model nou 2021

Kitul de evacuare al gazelor arse este inclus in pret

FABRICAT IN FRANTA

Descriere Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T35 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus

Încalzirea devine inteligenta
- Confort sporit de apa calda datorita celor doua rezervaore de apa calda de 21 l fiecare
- Beneficiati de economii semnificative datorita tehnologiei Smart Tank Loading
- Experimentati o operare usoara si intuitiva cu noua interfata a displayului
- Obtineti un produs cu clasa de eficienta energetica A
- Ajustare automata: nu va faceti griji cu privire la tipul de gaz sau la modificarile de calitate a acestuia


Cu IsoTwin Condens, obtineti o unitate pentru incalzire si producere acm care „gândeste singur”. Descoperiti aici cum aceasta noua centrala aduce un confort maxim de apa calda si economii optime sub un singur acoperis.


Apa calda pentru toata lumea, tot timpul ... si consumul de gaz creste?
Deloc! Datorita tehnologiei brevetate IsoDyn3, IsoTwin Condens asigura un confort maxim de apa calda menajera,combinat cu cel mai mic consum posibil de gaz.
Centrala isi aminteste când si cât de multa apa calda este utilizata in gospodarie.
Este un aparat care invata! Stocheaza perioade de timp pentru cerere sporita ai redusa.
În perioadele de vârf, IsoTwin Condens functioneaza la capacitate maxima si furnizeaza apa calda suficienta pentru toata lumea.
Daca cererea este mica sau inexistenta, centrala trece in modul economic sau se opreste complet.
Acest aspect aduce un nou nivel de confort acasa, maximizând alimentarea cu apa calda si reducând in acelasi timp consumul de gaz.


42 l apa calda, la dispozitia dvs. non stop?
IsoTwin Condens dispune de doua recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40°C in decurs de zece minute, fara probleme sau fluctuatii. Prin functia sa de incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala isi incalzeste boilerele doar atunci când este nevoie.
Confort maxim intr-un pachet dublu.


Aparatul este usor de utilizat ?
Cu siguranta. Panoul de control este la fel de simplu si intuitiv ca un smartphone. Va spune clar care este consumul dvs., de exemplu, la ce temperatura este apa sau când data urmatoarei revizii.
Controlerul MiSet, care poate fi instalat suplimentar in casa, are acelasi panou de control, astfel incât sa puteti gasi toate functiile si informatiile foarte rapid.
Cu ajutorul aplicatiei MiGo controlati temperatura casei dvs. de oriunde.
În plus, reduceti drastic ciclurile de pornire / oprire a centralei, permitându-va astfel sa economisiti gaz si electricitate si ss prelungiti durata de viata a aparatului.


IsoTwin Condens se descurc? bine cu calitatea fluctuanta a gazului?
Noile centrale murale Saunier Duval va fac viata mai usoara. Daca tipul de gaz se schimba, unitatea nu trebuie reajustata.
Acest aspect se datoreaza faptului ca IsoTwin Condens se ajusteaza automat la calitatea gazului.
Aceasta tehnologie adapteaza in mod ideal combustia la amestecul de gaze.
FlameFit furnizeaza performante mai bune, folosind aceeasi cantitate de gaz, protejând in acelasi timp, mediul inconjurator.


IsoTwin Condens ofera cel mai sporit nivel de confort posibil, ideal pentru una sau doua gospodarii cu pâna la 8 persoane.
De asemenea,este complet echipat pentru a face fata cererii foarte mari de apa calda menajera in diferite momente ale zilei.
Centrala garanteaza un confort maxim,furnizând flux contant de apa calda la o temperatura stabila,chiar si in cazul mai multor utilizari simultane.
În plus, este capabila sa incalzeasca in mod fiabil un spatiu de locuit de pâna la 200 m²


IsoTwin Condens dispune de doua recipiente de apa calda integrate,fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel,furnizeaza 200 de litri de apa la temperatura de 40°C in decurs de zece minute,fara probleme sau fluctuatii.
Prin functia sa de incalzire inteligenta, cu economie de energie, centrala isi incalzeste boilerele doar atunci când este nevoie.
Confort maxim intr-un pachet dublu.


Noul panou de comanda cu comenzi tactile este simplu si intuitiv.
Structura meniului din spatele acestuia este logica si clar structurata.
Consumul de gaz,temperatura apei sau intervalele de intretinere sunt afi?ate simplu si clar,in cifre foarte mari.
Exista,de asemenea,un argument bun pentru mai multa comoditate,deoarece controlerul,centrala, termostatul si aplicatia au toate aceeasi structura de meniu.
Daca sunteti familiarizati cu un tip de meniu,atunci le cunoasteti pe toate.


Sistemul de incalzire invata din obiceiurile dvs.


Daca sunteti ingrijorat de faptul ca rezervoarele mari de apa calda inseamna un consum ridicat de gaz,avem raspunsul:Tehnologia Smart Tank Loading de la Saunier Duval face incalzirea cât mai convenabila pentru dvs., asigurând un consum redus de gaz.
Este chiar simplu:daca nu este nevoie de apa fierbinte,aceasta nu este incalzita - precum,spre exemplu,pe timp de noapte.
În timp util,inainte ca cererea de apa calda din casa si creasca,IsoTwin Condens umple rezervorul de stocare,folosind putina energie.
Poate chiar repeta acest proces economic de incalzire de pâna la sapte ori pe zi, in functie de cerintele gospodariei.
De asemenea, se evita astfel pornirea si oprirea frecvente.
Conducatorii auto vor sti ca traficul stop-and-go poate consuma mai mult combustibil.


IsoTwin Condens face ca dusurile si baile simultane sa fie o placere pentru toata lumea
Instalati IsoTwin Condens,o centrala combi inteligenta care raspunde independent la modificarile de la nivelul cererii.
Produsul dispune de doua recipiente de apa calda integrate, fiecare cu o capacitate de 21 de litri.
Astfel, furnizeaza 200 de litri de apa calda la o temperatura de 40 °C, in decurs de 10 minute, fara probleme sau fluctuatii.
Centrala incalzeste boilerele doar când este necesar.

Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania