Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Hosseven Convector pe gaz, Hosseven, HDU-4, 4kw Convector pe gaz, Hosseven, HDU-4, 4kw
Convector pe gaz, Hosseven, HDU-4, 4kw
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Convector pe gaz, Hosseven, HDU-4, 4kw

Producator:   Hosseven
Cod produs:   041704-053
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

CONVECTOR PE GAZ HDU 4 - 4 KW

Evacuare la parapet.
Kitul de evacuare inclus in pret.
MONTAJUL NU ESTE INCLUS IN PRET

Punerea �n func?iune se efectueaz? de c?tre persoane juridice autorizate conform legisla?iei �n vigoare !

Va rugam sa cititi cu atentie Conditiile de garantie si Punerea in functiune a convectorului de gaz Hosseven din modelul de certificat de garantie uploadat pe pagina produsului .Vezi mai in jos in pagina Download

 

Descriere Convector pe gaz, Hosseven, HDU-4, 4kw

Convectoarele de gaz sunt echipamente folosite pentru a incalzi incaperi de dimensiuni medii sau mari mai ales acolo unde incalzirea nu este permanenta, reducand astfel consumul de gaz strict la perioada respectiva.
Acestea prezinta avantajul unei incalziri mult mai rapide fata de varianta cu radiatoare care, datorita inertiei termice mari, necesita un timp mult mai lung de functionare pana la atingerea temperaturii de confort, dar si posibilitatea de a functiona pe gaz natural sau pe GPL.
Echipamentele sunt dotate cu termostat pentru reglarea temperaturii aerului din incapere si buton oprire/pornire ventilator (la modelele echipate cu ventilator), cat si cu kit de evacuare pentru gaze arse.


Date tehnice convector pe gaz Hosseven HDU-4 – 4 kW
- Categorie: II 2h3+
- Putere termica utila: 4 kW
- Randament: 88 %
- Presiune alimentare gaz: 8.5 mbar
- Record alimentare gaz: ½” inch
- Consum gaz metan la putere maxima: 0.46 Nm3/h
- Clasa noxa: 1
- Tip aprindere: piezoelectrica
- Alimentare electrica: 230 V/ 50 Hz
- Diametru kit evacuare fum: 80/150
- Latime: 634 mm
- Inaltime x adancime: 590 x 240 mm
- Greutate: 30 kg
Caracteristici convector pe gaz Hosseven HDU -4 – 4 kW
- Convector cu camera de ardere din fonta
- Convectie fortata (cu ventilator)
- Arzator tubular din otel inox
- Functionare pe gaz metan
- Functionare optionala pe GPL
- Instalare pe perete
- Dotat cu kit evacuare gaze arse
- Aprindere piezoelectrica
- Vana de gaz EUROSIT
- Fiabilitate sporita
- Eficienta ridicata 90%
- Carcasa rezistenta, vopsita in camp electrostatic
- Panou de control cu termostat integrat
- Reglare temperatura ambientala 13 – 38 grdC
- rodus in conformitate cu standardul En613
- Corespunzator cerintelor GAD 2009/142 EEC

Download
Alte produse din categorie