Termostate de ambient Termostate clasice SALUS Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, 5 ani garantie Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, 5 ani garantie
Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, 5 ani garantie
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, 5 ani garantie

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   Salus
Cod produs:   901WIFI
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil DA
Control pe internet (WiFi) DA
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, programabil , fara fir (wireless)

Descriere Cronotermostat de ambient cu control pe internet Salus 901 WiFi, 5 ani garantie

Salus 901WIFI este un termostat fara fir cu modul Wi-Fi care permite comanda economica si ecologica a oricarui tip de incalzire. Operarea termostatului este foarte simpla si permite adaptarea ciclului de incalzire la ritmul zilnic al utilizatorilor. Modulului WiFi incorporat(in receptor) permite controlul de la distanta al sistemului de incalzire prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete cu ajutorul aplicatiei Tuya Smart. Dispozitivele sunt imperecheate in prealabil si gata de functionare.


Caracteristici cronotermostat de ambient cu control prin internet Salus 901WiFi
- Posibilitatea de a alege histereza sau algoritm TPI incorporat
- Limitarea temperaturii maxim/minim
- Schimbare programabila a tipului de releu
- Functia INCALZIRE/RACIRE
- Pin de blocare
- Are coduri unice de transmisie
- Func?ii multiple disponibile din aplica?ia Tuya Smart
- Reinnoieste automat semnalul de operare


Date tehnice cronotermostat de ambient cu control prin internet Salus 901WiFi:
- Alimentarea termostatului: 2 bateriiAA
- Alimentarea receptorului: 230V AC 50 Hz
- Sarcina maxima a receptorului: 16 (5) A
- Semnal de iesire a receptorului: Borne libere de potential NO/COM
- Intervalul de reglare a temperaturii: 5 - 35°C
- Algoritm de comanda: TPI sau histereza(±0,25°C sau ± 0,5°C)
- Comunicare: Fara fir, 869 Mhz + WIFI 2,4 GHz
- Dimensiuni: 150x84x22mm(termostat), 96x96x27(receptor)

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania