Panouri solare Panouri solare nepresurizate SONTEC Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor
Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Panouri solare Panouri solare nepresurizate SONTEC Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   SONTEC
Cod produs:   1L03000166
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Prin plasarea comenzii cu cota TVA de 9% , clientul declara, in baza prevederilor din Codul penal cu privire la falsul in declaratii , ca produsele sunt achizitionate respectand cerintele din Legea 39/2023 pentru completarea art.291 alin (3) din Legea 227/20156 privind Codul Fiscal. (click aici)

Transport GRATUIT in functie de locatie si de graficul nostru de transport.
Pentru unele locatii se poate percepe o taxa de transport.

Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800 - 200/24-C fara flotor si fara rezistenta

Flotorul se poate achizitiona separat. Click aici

Descriere Panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C fara flotor

Panoul solar nepresurizat Sontec SP-C foloseste tuburi vidate simple, fara sistemul heat pipe, ce se utilizeaza sezonier, in perioada calda a anului (martie - noiembrie). Apa rece din rezervor patrunde gravitational in tuburile vidate unde este incalzita de radiatia solara. Prin incalzire apa isi reduce densitatea si se ridica in rezervor fiind inlocuita de o cantitate echivalenta de apa rece.


Acest panou solar functioneaza numai impreuna cu Flotor otel inox pentru panou solar nepresurizat Sontec – FI 160 mm
Flotorul nu se livreaza impreuna cu panoul solar si trebuie cumparat separat

Presiunea apei in acest caz este data de diferenta de nivel dintre rezervor si robinet. Pentru a dispune de o presiune de circa 0,5 bari este necesar ca rezervorul panoului solar sa fie plasat la o inaltime de 5,5 m.


Avantaje panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C
- Usor de instalat
- Nu necesita intretinere
- Nu folosesc energie electrica
- Au un randament foarte bun
- Sunt cele mai economice sisteme solare de preparare a apei calde menajere


Caracteristici generale panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C
- Materialul rezervorului din otel inox 304 cu grosime de 0,5 mm
- Materialul carcasei rezervorului: otel inox de 0,5 mm
- Izolatie termica: spuma din poliuretan cu grosimea de 55 mm
- Materialul suportului: otel inox cu grosimea de 1,2 mm


Date tehnice panou solar nepresurizat cu boiler inox/inox 200 litri Sontec SP-470-58/1800-200/24-C
- Suprafata de captare: 2,28 mp
- Capacitate rezervor: 200 litri
- Numar tuburi: 24
- Lungimea tubului: 1800 mm
- Diametrul tubului: 58 mm
- Grosimea sticlei: 1,6 mm
- Material sticla: borosilicat
- Coeficient de absorbtie: minim 93%
- Coeficient de emisie: maxim 6%
- Greutate tub vidat: 2,7 kg
- Rezistenta la grindina: diametru de 25 mm


ATENTIE - este interzis sa lasati panoul cu tuburile asamblate la lumina solara fara ca rezervorul sa nu fie umplut cu apa , din cauza supraincalzirii se poate distruge izolatia rezervorului de apa ( care devine inutilizabil), se poate deteriora etansietatea boilerului iar tuburile Heat-pipe (tijele de cupru) isi pierd capacitatea de incalzire

Produse complementare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.