Panouri solare Paniuri solare presurizate SONTEC Panou solar presurizat Heat Pipe SONTEC SPP-470-H58-190/20 cu boiler inox 190 litri Panou solar presurizat Heat Pipe SONTEC SPP-470-H58-190/20 cu boiler inox 190 litri
Panou solar presurizat Heat Pipe SONTEC SPP-470-H58-190/20 cu boiler inox 190 litri
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Panou solar presurizat Heat Pipe SONTEC SPP-470-H58-190/20 cu boiler inox 190 litri

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   SONTEC
Cod produs:   5L03000172
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Prin plasarea comenzii cu cota TVA de 9% , clientul declara, in baza prevederilor din Codul penal cu privire la falsul in declaratii , ca produsele sunt achizitionate respectand cerintele din Legea 39/2023 pentru completarea art.291 alin (3) din Legea 227/20156 privind Codul Fiscal. (click aici)

Transport GRATUIT in functie de locatie si de graficul nostru de transport.
Pentru unele locatii se poate percepe o taxa de transport.

Panourile solare presurizate SONTEC SPP sunt panouri care se folosesc la prepararea apei calde menajere. 

Ele sunt realizate dintr-un rezervor si tuburi vidate de tip heat pipe.
Tuburile vidate preiau energia termica a soarelui pe care o transfera apei din rezervor.
Spre deosebire de sistemele nepresurizate, aceste panouri solare lucreaza la presiunea retelei, nu este nevoie ca ele sa fie instalate la înaltime pentru a se asigura presiune la consumator si pot fi folosite pe toata perioada anului.
Sunt usor de instalat, fara întretinere, nu folosesc energie electrica (cu exceptia rezistentei electrice) si au un randament foarte bun.
Fiecare tub lucreaza independent.

- Distanta intre tuburi - 80 mm
- Numar tuburi - 20
- Capacitate boiler - 190 litri

Descriere Panou solar presurizat Heat Pipe SONTEC SPP-470-H58-190/20 cu boiler inox 190 litri

CARACTERISTICI TEHNICE ALE PANOULUI SOLAR
- Presiune maxima de lucru: 6 bar
- Materiale rezervor:
o boilerul interior: otel inox 304 cu grosimea de 1,2 mm
o carcasa rezervorului: otel inox cu grosimea de 0,4 mm
o suport: otel inox
o garnituri etansare: EPDM
- Izolatie termica: spuma de poliuretan cu grosimea de 55 mm
- Materialul suportului: otel inox
- Racord intrare-iesire apa menajera: ¾”
- Temperatura maxima de lucru a boilerului: 90°C
- Accesorii obligatorii (nu fac parte din furnitura standard):
o Vas de expansiune închis
o Supap?ade siguranta


CARACTERISTICI TEHNICE TUB VIDAT (tub H58/1800)
- Materialul tubului heat pipe: cupru cu puritatea de 99,93% lipit cu aliaj de argint
- Lungimea tubului: 1800 mm
ï‚· Diametrul tubului:
o Exterior: 58 mm
o Interior: 47 mm
- Grosimea sticlei: 1,6 mm
- Material sticla: borosilicat
- Coeficient de absorbtie: min. 96%
- Coeficient de emisie: max. 8%
- Vacuum: P < 3,5 x 10-3 Pa
- Greutate: 2,7 kg
- Rezistenta la grindina: diametrul 25 mm


ATENTIE - este interzis sa lasati panoul cu tuburile asamblate la lumina solara fara ca rezervorul sa nu fie umplut cu apa , din cauz supraincalzirii se poate distruge izolatia rezervorului de apa ( care devine inutilizabil), se poate deteriora etansietatea boilerului iar tuburile Heat-pipe (tijele de cupru) isi pierd capacitatea de incalzire

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.