Pompe de caldura Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA
Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Pompe de caldura Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   Fornello
Cod produs:   CGK050V3L380V
 
Putere termica 20 kw
Tensiune alimentare 380 V
Tip pompa: aer-apa
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Prin plasarea comenzii cu cota TVA de 9% , clientul declara, in baza prevederilor din Codul penal cu privire la falsul in declaratii , ca produsele sunt achizitionate respectand cerintele din Legea 39/2023 pentru completarea art.291 alin (3) din Legea 227/20156 privind Codul Fiscal. (click aici)

Aceste pompe de caldura sunt livrate gratuit de catre importator, si vor fi livrate in functie de graficul lor de transport.
Pentru unele locatii din afara retelei de transport se poate percepe o taxa de transport care va va fi comunicata in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA

Boilerul pentru apa calda, pompa de recirculare, vasul de expansiune nu sunt incluse si se vor instala in interiorul casei.

Descriere Pompa de caldura aer-apa pentru incalzire si racire FORNELLO ECO Green CGK-050V3L MONOBLOC 20 KW, Inverter R32 ERP A+++, compresor rotativ Panasonic, TRIFAZATA

Pompa de caldura aer apa FORNELLO ECO Green 20 kW TRIFAZATA utilizeaza eficient electricitatea pentru a valorifica caldura ambientala din aer pentru incalzire si racire.
Pompele au o rata de conversie a energiei in caldura extrem de eficienta si economisesc emisiile de CO2.
De asemenea, acestea sunt rentabile in functionare si intretinere.
Pompa de caldura aer apa FORNELLO ECO Green 20 kW monofazata ofera mai multe avantaje fata de solutiile conventionale de incalzire.
Pompele de caldura Fornello AER-APA Inverter R32 EVI monobloc sunt construite cu cea mai noua tehnologie din domeniu folosind compresor Panasonic Inverter cu tehnologia EVI (injectie de vapori In compresor) si cu agent frigorific R32, garantand functionarea pompei de caldura la temperaturi ambiante in intervalul "-25°C" ~ "43°C
Toate componentele electronice si electrice (modul inverter, controller, terminalul, valva de expansiune, senzori de presiune) sunt de la producatorul italian CAREL INDUSTRIES S.p.A.
Pompele de caldura oferite au eficien?a energetica ERP A+++ certificat de TÜV-SÜD.
Acest aparat poate fi pentru casa dumneavoastra un produs extrem de econom pentru sistemul de incalzire sau racire si prepararea apei calde menajere.


La modelul de 20 kW suprafata de incalzit poate fi:
- 240 m² incalzire in pardoseala
- 220 m² incalzire cu ventilo convectoare
- 165 m² incalzire cu calorifere


Modelele Fornello ECO Green AER-APA R32 EVI sunt pompe de caldura de tip monobloc si este un echipament compact cu toate componentele ciclului de refrigerare si a circuitului de apa, doar conexiunile de apa trebuie facute in spatele pompei de caldura.


Noul gaz frigorific R32 ajuta pompele noastre de caldura cu invertor, sa functioneze mai curat si mai eficient, ceea ce are efecte mai putin daunatoare asupra atmosferei, cu emisii mai mici de carbon si un potential zero de epuizare a stratului de ozon.


Cu COP maxim 5,95, pompele noastre de caldura cu invertor de curent contin ERP A+++ R32 EVI, incarca si recirculeaza mai eficient decat pompele de caldura cu invertor de curent continu ale altor agen?i frigorifici, si consuma mai putina energie, prin urmare, pot ajuta familiile sa reduca facturile la energie.


Controlerul CAREL este capabil sa inregistreze temperaturile fara ajutor, folosind senzori care inregistreaza temperaturile din jur.
Cu monitorizarea online WIFI, clientii se vor bucura de asistenta fara contact din partea centrului nostru de servicii pentru clienti, indiferent unde se afla.
Pompele noastre de caldura cu invertor DC R32 EVI sunt de asemenea, prevazute cu protectii mai inteligente.


Descarcare APLICATIE
- Pentru Andorid, Google store,
App name: HEAT PUMP
- Pentru IOS, APP Store,
Nume App: HEAT PUMP PRO
Pentru prima data, modulul WIFI trebuie sa fie conectat la o retea de internet pentru a-l putea utiliza.
Pasii de configurare a retelei sunt :
-Sacanati codul QR pentru a descarca Apicatia.-Instalati aplicatia
-Faceti click pe noul utilizator pentru a va inregistra cu numarul de telefon mobil sau cu e-mailul.
-Dupa inregistrarea cu succes, introduceti numele de utilizator si parola pentru a va conecta.


Pe langa ventilatoarele cu invertor DC fara perii, pompele de caldura cu invertor DC R32 adopta masuri consolidate de reducere a sunetului, cum ar fi absorbtia duala a socurilor de catre Compresorul Panasonic.


Agentul frigorific R32 este considerat a fi prietenos cu mediul, dar manipularea si depozitarea necorespunzatoare ar putea duce la potentiale probleme de siguranta.
Toate acestea pot fi evitate prin utilizarea pompelor de caldura inverter Forenllo R32 DC, deoarece sunt proiectate cu masuri anti-explozie pentru a garanta siguranta.


Specificatii Tehnice:
- Model - CGK-050V3L
- Refrigerant ecologic = R32
- 380V�420V / 50Hz / 3Ph
- Temperatura min. de functionare = -25°C
- Putere max. de incalzire = 20 kW
- Putere max. de racire = 18,2 kW
- COP maxim = 5.95
- Eficienta energetica ERP A+++
- Compresor PANASONIC DC Inverter cu tehnologie EVI (injectie de vapori in compresor)
- Modul inverter, controller cu suport wifi, terminal - CAREL INDUSTRIES S.p.A.
- Valva de expansiune EEV, senzori de presiune - CAREL INDUSTRIES S.p.A.
- Multifunctii = Apa calda / incalzirea casei / Racirea casei
- Garantie = 2 ani

Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.