Automatizari - Accesorii Accesorii cazane pe combustibil solid, instalatii termice Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4` Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4`
Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4`
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4`

Producator:   REGULUS
Cod produs:   RT4
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4`

Descriere Regulator de tiraj REGULUS pentru cazane pe lemne,30...90grdC, lan? 1,2m, racord G3/4`

Regulator de tiraj utilizabil in sistemele incalzire cu centrale cu functionare cu combustibil solid. Are rolul de a mentinere temperatura agentului termic dintr-o centrala pe combustibil solid la valoarea setata prin intermediul rozetei de reglaj. Este un echipament de control ce include un termostat de expansiune destinat reglarii temperaturii in cazanele cu combustibil solid fara a necesita energie electrica. Elementul termostatic sesizeaza temperatura agentului termic din cazan si moduleaza, cu ajutorul levierului de reglaj si a lantului ajustabil in lungime, clapeta de aer a cazanului.
Delasarea elementului termostatic (determinata de cresterea temperaturii lichidului de lucru) este transmisa printr-un mecanism cu levier si lant la clapeta de admisie a aerului in
camera de ardere a cazanului. Clapeta se inchide, iar puterea cazanului scade. Pe masura ce temperatura fluidului scade, un arc de compresie actioneaz? asupra elementului termostatic, clapeta de admisie a aerului fiind astfel deschisa, iar puterea cazanului fiind marita.
Regulatorul poate fi montat vertical sau orizontal.
Materiale utilizate: teaca (bras placat cu nichel), corp (aliaj zinc cromat), rozeta de reglare (bachelita), levier si lant (otel zincat).


Caracteristici tehnice:
- racord: G 3/4” M
- presiune nominala PN: 6 bar
- presiune maxima de lucru: 6 bar
- temperatura maxima de lucru: 120 °C
- interval control temperatura fluid de lucru: 30 - 90 °C
- temperatura maxima ambientala: 60°C

Alte produse din categorie
Discount 23%
299.00 lei
229.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania