Termostate de ambient Termostate de ambient AURATON Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA) Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA)
Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA)
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA)

Producator:   AURATON - Polonia
Cod produs:   200TRA
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA)

Descriere Set cap termostatic wireless si un termostat AURATON APUS SET (200 TRA)

AURATON APUS SET (200 TRA) este un set electronic format dintr-un cap termostatic wireless si un termostat, proiectat pentru controlul precis si eficient al temperaturii in incapere.
Comunicarea bidirectionala intre dispozitive permite controlul precis si proportional al deschiderii supapei de pe incalzitor.
AURATON APUS SET (200 TRA) regleaza deschiderea supapei si permite doar incalzirea necesara in calorifer pentru a mentine temperatura dorita.
Aceasta este o solutie optima pentru a evita supraincalzirea nedorita si pentru a reduce semnificativ costurile de incalzire.
Un controler permite fucntionarea cu un numar infinit de capuri termostatice APUS (TRA).


Descriere produs
- Functia”FrostGuard” impiedica inghetarea incaperii.
- Posibilitatea coborarii ciclice a temperaturii programate cu 3°C timp de 6 ore.
- Afisajul LCD iluminat al controlerului permite functionarea in camere slab iluminate.
- Comunicarea fara interferente intre dispozitive.
- Comunicarea bidirectionala intre dispozitive pentru masurarea si reglarea mai precisa.
- Potrivit pentru montarea pe filetele caloriferului si,cu adaptor special,la supapele Danfoss RA-N (adaptor inclus).
AVERTIZARE: Auraton 200 R nu poate functiona cu Auraton TRA. Numai regulatorul Auraton 200 TRA este compatibil cu capul termostatic.


Specificatii tehnice AURATON APUS SET (200 TRA):
- Intervalul temperaturilor de lucru : 0-45°C
- Intervalul de masurare a temperaturii : 0-35°C
- Intervalul de control al temperaturii : 5-30°C
- Histerezis : ±0,2°C
- Exactitatea de setare a temperaturii : 0,2°C
- Exactitatea de masurare a temperaturii : ±0,1°C
- Setarile prestabilite ale temperaturii : 20°C
- Functie suplimentara : FrostGuard
- Frecventa radio : 868 MHz
- Aria de acoperire : �ntr-o cl?dire tipic?, standard: constructie cu pereti – aprox. 30 m, in spatiu liber – pana la 300 m
- Ciclul de lucru-zilnic
- Alimentare AURATON APUS SET (200 TRA) : 2x baterii alcaline AAA 1,5V
- Alimentare capului APUS (TRA) : 2x baterii alcaline AAA 1,5V
- Controlul modului de functionare : Indicator LED,sunet (cap)/LCD(controler)

Produse complementare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania