Surse UPS Surse UPS EAP ULTIMATE Sursa UPS EAP-300 ULTIMATE,500 VA, 350 W, 12 V Sursa UPS EAP-300 ULTIMATE,500 VA, 350 W, 12 V
Sursa UPS EAP-300 ULTIMATE,500 VA, 350 W, 12 V
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Sursa UPS EAP-300 ULTIMATE,500 VA, 350 W, 12 V

Producator:   EAP
Cod produs:   EAP-300
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Acest produs se inscrie in gama profesionala a sistemelor neintreruptibile automatizate, fiind special conceput pentru siguranta pe timp limitat a cazanelor pe combustibil solid, in cazul intreruperii curentului electric de la retea.
Acest produs se poate utiliza ca invertor (cu functionare nelimitata de la surse 12Vcc).

Caracteristica principala o constituie forma undei tensiunii electrice la iesire, in cazul functionarii pe baterie, care este pur sinusoidala, adica identica cu cea existenta la retea.
Constructia de o maniera robusta la parametri superiori, asigura o functionare n sarcina de lunga durata, proportional cu performantele acumulatorilor folositi, avand si functie de redresor pentru bateria sistemului.
In cazul unei pene de curent, protectorul confer?a siguranta si protectia automata a cazanului pe combustibil solid prin furnizarea instantanee a curentului electric alternativ, in scopul alimentarii pompelor de recirculare.

Performanta sa este asigurata de:
- tranformatorul toroidal,
- functia inverter pe timp nelimitat,
- afisajul complex multiled,
- functia neintreruptibila,
- unda sinusoidala pura,
- controlul cu microprocesor,
- functia de stabilizare a tensiunii,
- protectia la scurtcircuit si suprasarcina,
- protectia la intreruperea tensiunii de retea,
- incarcarea rapida a acumulatorului,
- avertizarea acustica la caderea tensiunii de retea,
- rezistanta la fluctuatii de tensiune si temperatura.

Descriere Sursa UPS EAP-300 ULTIMATE,500 VA, 350 W, 12 V

Caracteristici tehnice:
- Putere: 500VA (350W)
- Tensiune baterie: 12Vcc
- Curent incarcare baterie: max. 10A
- Tensiune incarcare baterie: 13,8Vcc ±0,5Vcc
- Tensiune intrare: 140 ÷ 270Vca
- Tesiune iesire: 190 ÷ 245Vca mod stabilizator si 220Vca mod invertor
- Frecventa intrare: 45 ÷ 65Hz
- Frecventa iesire: 50 ÷ 60Hz (dupa caz)
- Temperatura optima de lucru: 0 ÷ +40°C
- Umiditatea admisa: 10 ~ 90% (fara condens)
- Protectie: suprasarcina, subtensiune, supratensiune

Alte produse din categorie