Termostate de ambient Termostate de ambient Computherm Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless
Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless

Produs nou
Producator:   COMPUTHERM
Cod produs:   Q8RFTX+Q1RX
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless

Descriere Termostat Computherm Q8RF (Tx) + receptor/stecher Computherm Q1RX - wireless

- Ansamblu format dintr-un receptor-priza Computherm Q1RX si un termostat Q8RF (TX).
- Este adecvat pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare care este alimentat prin stecherul Q1RX ( NU se conecteaza la o centrala termica)
- Termostatul este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului.
- Receptorul/stecher Q1RX primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea aparatului prin cablu electric conectat intre receptor si aparat.


Practic doar cupleaza sau decupleaza alimentarea electrica a aparatului de incalzit( alimentat prin stecherul Q1RX).


- Receptorul Computherm Q1RX poate alimenta orice aparat electric care functioneaza cu tensiunea de retea (230V ca) iar u tilizarea este simpla, nu necesita operatii de montaj.


- La comanda primita de la termostatul cu care este acordat, receptorul (racordat la reteaua de 230V) conecteaza sau deconecteaza aceasta tensiune pe iesirea sa.


Caracteristici tehnice 


Tip - Programabil
Conexiune - Fara fir


Date tehnice termostat (emitator) Q8RF (Tx):


- Interval de masurare temperatura - 5-35°C (pasi de 0.1°C)
- Interval de reglare temperatura - 5-35°C (pasi de 0.5°C)
- Precizia de masurare temperatura : ±0.5°C
- Interval de calibrare temperatura : ±3°C (cu pasi de 0.1°C)
- Sensibilitati de comutare : ±0.1°C ; ±0.2°C ; ±0.3°C
- Temperatura de depozitare: -10°C ...... +40°C
- Tensiunea de alimentare - 2 x 1.5 V baterii alcaline LR6 (AA)
- Putere absorbita - 1.5 mW
- Durata de viata a bateriilor - aprox. 1 an
- Frecventa de functionare - 868.35 MHz
- Dimensiuni - 130x80x22 mm (fara suport)
- Masa termostatului - 112 g
- Tip senzor de temperatura - NTC 10kΩ ±1% la 25°C


Date tehnice receptor Q1RX:


- Tensiunea de alimentare - 230 V ; 50 Hz
- Putere absorbita - 6 W
- Masa receptor - 150 g

Alte produse din categorie
Discount 5%
148.00 lei
140.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania