Termostate de ambient Termostate clasice SALUS Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm
Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm

Pret: 22500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   Salus
Cod produs:   RT520
 
Tip Termostat Cu fir
Programabil DA
Control pe internet (WiFi) NU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm

Termostatul de ambient cu fir RT520 de la Salus este atent proiectat si testat si vine in plus cu un ecran LCD mult mai intuitiv si mai mare fata de modelele din gama RT.

Datorita noii functii de compensare a sarcinii (functie activa atunci cand termostatul este conectat la o centrala termica prin protocolul Opentherm), termostatele ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor.
Acestea sunt pe deplin compatibile cu cele mai exigente standarde din domeniu (ex: Boiler Plus-UK), oferind proprietarului un control al incalzirii optim, eficient si de un confort maxim.

Descriere Termostat de ambient cu fir programabil Salus RT520, OpenTherm

Caracteristici
- Functii de Optimizare: Start Optim si Stop Optim.
Aceasta functie optimizeaza tranzitia dintre doua programe de incalzire consecutive.
- Ecran LCD mare si intuitiv: Simplu, rapid, operare si instalare facila pentru toti utilizatorii.
- TPI (Timp Proportional + Integral) Altgoritm cu auto-invatare: Control mai precis al incalzirii, cu confort sporit si eficienta energetica imbunatatita.
- Clasa Erp V: Noile directive ErP impun o evaluare mai precisa a eficientei intregului sistem pentru reducerea costurilor totale de incalzire.
ErP IV este un minim de referinta pentru anumite piete din UE.
Termostatele din gama RT520 satisfac cu succes aceste exigente.
- Mod Service: Termostatul poate fi programat sa afiseze o alerta pentru a se asigura ca utilizatorul este anuntat cand este necesar service-ul cazanului.
- Cod PIN securizat: Optiunea de introducere a codului PIN pentru proprietarul/constructorul cladirii, prin care doar acesta are acces la anumite setari si meniuri.
- Operare cu baterii: Simplu de utilizat, fara conexiune prin fir.
- Compensare a sarcinii (doar cu centrale prevazute cu Opentherm): Functia de compensare a sarcinii este una dintre cele 4 caracteristici de economisire a energiei ce fac sistemul sa fie pe deplin compatibil cu ultimele standarde din domeniu ex. ”Boiler Plus” din Marea Britanie).
Astfel, RT520 ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al reducerii costurilor de incalzire. Folosind cel mai frecvent utilizat protocol de comunicare (OpenTherm), compatibil cu majoritatea cazanelor, functia de compensare a sarcinii permite utilizatorului sa isi gestioneze mai eficient incalzirea, sa reduca costurile si consumul de energie.


Specificatii tehnice
- Alimentare termostat: 2 x Baterii de tip AA
- Interval de temperatura: 5°C ~ 33.5°C
- Dimensiuni: 95mm x 118mm x 26mm
- Moduri de lucru: Incalzire sau Racire
- Sarcina maxima de comutare: RT520 - 3(1)A (Contacte fara voltaj)
- Tip control: Histereza sau TPI
- Clasa ErP:V

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania