Termostate de ambient Termostate de ambient CONTER Termostat de ambient fara fir CONTER T7W programabil Termostat de ambient fara fir CONTER T7W programabil
Termostat de ambient fara fir CONTER T7W programabil
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat de ambient fara fir CONTER T7W programabil

Producator:   CONTER
Cod produs:   T7W
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil DA
Control pe internet (WiFi) NU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat de ambient programabil fara fir CONTER

Termostat de camera digital programabil wireless Conter T7W pentru comanda unui aparat de incalzire sau climatizare

Termostatul programabil T7W permite un program zilnic format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite.
Programul fiecarei zile poate sa se repete sau sa fie diferit de restul zilelor.
Este conceput special pentru comanda unei centrale murale de apartament si /sau aer conditionat, compatibil cu majoritatea produselor de acest gen comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24 Vcc sau pe 230 Vca.
Termostatul va comanda de fiecare data temperatura dorita de dvs. catre cazan sau aparatul de aer conditionat si va mentine temperatura ambianta pana cand veti dori sa o modificati.
Avand precizie ridicata, va va asigura confortul de care aveti nevoie, in locuinta sau birou, dar si economie la facturile de energie.
Retineti ca acest termostat poate fi folosit concomitent atat pentru instalatia de incalzire, cat si pentru cea de racire si c? pentru citirea valorilor sale pe timp de noapte este dotat cu lumina de fundal, ce se stinge automat dupa 10 secunde de la ultima tastare.
Termostatul cu comanda in radiofrecventa este mobil.
Raza de actiune este de ~ 50 m in teren deschis si de ~ 30 m intr-o cladire, fiind influentata de geografia imobilului.
Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat, campuri radiante etc.
Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric.

Descriere Termostat de ambient fara fir CONTER T7W programabil

Caracteristici tehnice:
- Sensibilitatea de comutare: 0,2°C ÷ 2°C
- Domeniul de reglaj al temperaturii: 5-35°C, din 0,5°C �n 0,5°C
- Domeniul de afisare a temperaturii: 0-40°C, din 0,1°C �n 0,1°C
- Precizia de afisare a temperaturii: ą1°C la 20°C
- Temperatura admisa pentru depozitare: -10°C … +60°C
- Iluminare fundal: LED portocaliu sau albastru
- Tensiunea de ali mentare: emitator: 2 x 1,5V, baterii tip AAA (litiu);receptor: 230Vca/50Hz
- Tensiunea de cuplare: 24Vca sau 24Vcc … 220Vca
- Curentul maxim de cuplare: 6A rezistiv sau 2A inductiv la 230Vca
- Consum energie: emitator: �n gol ~10mA, iluminare ≤3mA; receptor:~6W
- Frecventa de lucru: 868.35MHz
- Distanta de lucru: ~50m in camp deschis
- Dimensiuni: emitator: 119 x 80 x 26 mm; receptor: 86 x 86 x 26 mm

Produse complementare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania