Termostate de ambient Termostate ambient Logictherm Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF
Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Termostate de ambient Termostate ambient Logictherm Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF
Centrale termice Centrale termice Pachete centrale termice Pachete centrale termice Pachete centrale electrice Protherm Pachete centrale electrice Protherm Presostate Presostate Vane motorizate Vane motorizate Termostate de ambient Termostate de ambient Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Panouri solare Panouri solare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Centraline GPL pentru centralele termice.Accesorii Centraline GPL pentru centralele termice.Accesorii Incalzitoare instant pe gaz CALORE Incalzitoare instant pe gaz CALORE

Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF

Discount 6%
Oferte speciale
Pret vechi: 15900 lei cu TVA
Pret: 14900 lei cu TVA
Producator:   LOGICTHERM
Cod produs:   C3RF
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil NU
Control pe internet (WiFi) NU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
CUMPARA IN RATE FARA DOBANDA

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de COVID in Bucuresti magazinul nostru de pe strada ARMENIS nr.2 , sector 3 Bucuresti este INCHIS.

Vom deservi numai comenzile primite ON-LINE sau telefonic.

Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium) si in 4 rate cu cardul AVANTAJ de la Credit Europe Bank


Citeste mai mult

Cronotermostat de ambient fara fir (wireless) LOGICTHERM C3RF

Descriere Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C3RF

Termostatul de ambient Logictherm C3RF este compatibil cu majoritatea cazanelor de incalzire centrala comercializate in Romania si Uniunea Europeana, indiferent de tensiunea de comanda (24V sau 230V).
Termostatul comanda aparatul de incalzire sau de climatizare astfel incat temperatura ambianta sa fie mentinuta constanta la valoarea dorita de dvs.
Precizia mare a termostatului asigura CONFORT in locuinta sau biroul dvs., precum si ECONOMIE la cheltuielile cu energia.
Termostatul Logictherm C3RF este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).
Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat intre receptor si cazan.


Termostatul poate comanda un aparat de incalzire sau de climatizare.


Termostatul poarta un numar de serie de fabricatie.
Acelasi numar este trecut si pe receptor.
Termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi.
Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa, cu scopul de a comunica numai intre ele.
Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.
Termostatul cu comanda in radiofrecventra este mobil.
Din acest fapt rezulta cateva avantaje, si anume:- nu necesita pozarea unui cablu electric, se evita deranjul in cladire;- permite gasirea, prin incercari, a locului optim de amplasare al termostatului;- este adecvat situatiei in care destinatia lui se schimba, de pilda, ziua este folosit in sufragerie, seara este mutat în dormitor.
Raza de actiune este de aproximativ 50m in spatiu deschis si de aproximativ 30m intr-o cladire, fiind influentata de structura cladirii.
Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat etc.Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric.
Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.
Butoanele de actionare ale termostatului sunt vizibile in fotografia de pe coperta. Este usor de exploatat, deci nu necesita cunostinte de specialitate.
Citirea cu atentie a acestor instructiuni vă va aduce satisfactia utilizarii in cele mai bune conditii a produsului de fata1.


AMPLASAREA TERMOSTATULUI


Termostatul este mobil,dar este important sa ii gasiti locul optim in incapere.
Temperatura pe care o sesizeaza va sta la baza deciziilor pe care le ia in comanda cazanului.
Va lucra bine, daca temperatura sesizata de el va fi reala si nu una influentata de o sursa de caldura sau de frig, cum ar fi untelevizor, frigider, veioza, razele soarelui, horn, fereastra sau usa de la intrare.
Inaltimea optima este la 1,5m de podea, in zona de circulatie naturala a aerului.
Nu-l amplasati pe un perete exterior.
Termostatul poate fi folosit in suportul lui sau montat pe perete. Consultati specialistul dvs. de instalatii, daca radiatoarele sunt prevazute cu robineti cu cap termostatat.
Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza sau decupleaza cazanul.
Sensbilitatea termostatului este de ±0,2°C.
Precizia de afisare este de ±0,5°C.


 

Produse complementare
Alte produse din categorie
Discount 2%
Oferte speciale
169.00 lei
165.00 lei
Discount 14%
Oferte speciale
Produs nou
85.00 lei
73.00 lei
Discount 5%
Oferte speciale
Produs nou
169.00 lei
160.00 lei
Discount 4%
Oferte speciale
Produs nou
174.00 lei
167.00 lei
Articole recomandate
Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de COVID in Bucuresti magazinul nostru de pe strada ARMENIS nr.2 , sector 3 Bucuresti este INCHIS. Vom deservi numai comenzile primite ON-LINE sau telefonic. Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium) si in 4 rate cu cardul AVANTAJ de la Credit Europe Bank