Termostate de ambient Termostate clasice SALUS Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda
Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda

Pret: 40500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   Salus
Cod produs:   SALUS DT600RF
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil DA
Control pe internet (WiFi) NU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda

Descriere Termostat programabil SALUS DT600RF cu Opentherm, cu radio comanda

Produsul DT600RF este un controler de temperatura inteligent cu circuit OpenTherm (OT) incorporat, care poate fi utilizat pentru interior pentru reglarea temperaturii ambiante in casa si birou.
Utilizatorul poate conecta receptorul prin termostat pentru a controla temperatura mediului specific al casei sau biroului, astfel incat sa satisfaca nevoile inteligente ale utilizatorului pentru produs.
Datorita functiei de autoadaptare opentherm, este cea mai eficienta solutie pentru reducerea costurilor cu incalzirea.
- programare flexibila.
- poate fi controlat manual.
- functii avansate: setare pin, autoadaptare in functie de tipul de incalzire pe care l-ai selectat, ca sa mentina temperatura constanta.
- meniu intuitiv, care te ajuta sa controlezi rapid sistemul de incalzire.


Specificatii Salus DT600RF:
- tip produs - termostat
- montaj - pe perete
- alimentare - baterie
- dedicat pentru incalzire in pardoseala - NU
- controlabil prin internet - NU
- algoritm control temperatura- TPI
- tensiune de iesire - liber de potential
- opentherm - DA
- ERP (clasa eficienta)- V
- functionare in mod racire - DA
- dimensiuni (mm)- 95 x 118 x 26
- interval reglare temperatura : 5 °C – 32.5 °C
- functie de optimizare - DA
- afisaj lcd - DA
- blocare cu pin - DA
- pas afisare temperatura : 0,5 / 0,1 °C
- tip baterii - 2 x AA
- instalare / conectare rapida - DA
- meniu service - DA

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania