Automatizari - Accesorii Accesorii cazane pe combustibil solid, instalatii termice Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l
Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l

Producator:   HeizTech
Cod produs:   10771926
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l

Aspiratorul de cenusa este un dispozitiv foarte util pentru curatarea cenusii din seminee, sobe cu lemne, sobe pe peleti ori gratare.
Datorita acestui dispozitiv, puteti scapa de resturile de lemn ars sau de c?rbune.

Acesta vine in ajutorul dumneavoastra cu un motor puternic, de 1000 W, si un rezervor de 18 litri, caracteristici ce fac procesul de curatare rapid si usor. Aspiratorul este echipat cu un furtun metalic cu accesoriu din aluminiu.

Pentru o durata de viata cât mai mare a produsului, nu se recomanda utilizarea sa pentru aspirarea cenusii ce depaseste 40 grade Celsius, iar dupa folosire se recomanda indepartarea cenusii din aspirator (intr-un loc special amenajat) si spalarea aparatului cu apaimediat.

 

Descriere Aspirator pentru cenusa Heiztech,900 W, 18 l

Caracteristici:
- este solutia cea mai rapida ai cea mai igienica pentru curatarea semineelor , sobelor si a cazanelor pe combustibil solid.
- datorita utilizarii unui motor puternic, a fost obtinuta o putere de aspiratie mare care permite aspirarea cenusii si a prafului chiar si din locuri greu accesibile.
- functioneaza intr-un sistem lipsit de praf - praful aspirat nu patrunde inapoi in camera datorita folosirii filtrului de praf eficient.
- filtrul este detasabil, facilitând curatarea acestuia (nu spalati filtrul la masini).
- este echipat cu un recipient solid metalic si foarte rezistent la praf.
- mâner confortabil pentru transportul intregului dispozitiv.
- furtunul flexibil de aspirare metalic este extrem de rezistent la deteriorarea mecanica si la impactul temperaturilor ridicate.


Specificatii tehnice:
- Tensiune de alimentare: 220-240V
- Putere: 900W
- Capacitate rezervor: 18L
- Temperatura maxim? a cenu?ii aspirate: 40 de grade Celsius
- Culoare rezervor: negru
- Greutate: 3,7Kg.
- Nivel de zgomot (dB(A)): 84

Alte produse din categorie
Discount 23%
299.00 lei
229.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania