Baterii sanitare Baterii GROHE Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat
Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Baterii sanitare Baterii GROHE Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat

Producator:   GROHE
Cod produs:   33305002
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat

- Gama - Eurosmart
- Tip comanda- monocomanda
- Montaj - incastrat
- Recomandare -baie
- Dimensiune cartus - 46 mm
- Model- 33305002
- Tip maner - plin, metalic
- Racord alimentare- G 1/2
- Finisaj - cromat
- Montaj - mascat, in perete
- Orificii pentru montare - 1
- Comutator cada-dus - Da
- Tip actionare - cartus placute ceramice

Descriere Baterie baie incastrata pentru cada / dus, Grohe Eurosmart New 33305002, montaj incastrat, monocomanda, finisaj cromat

Bateria pentru cada / dus Grohe Eurosmart New 33305002 de la Grohe ofera un plus de modernitate si eleganta in orice spatiu sanitar este amplasata, oferind posibilitatea de a va bucura de functionalitate si design.


Montajul bateriei de tip monocomanda se realizeaza incastrat. Bateria Grohe este actionata intr-un mod delicat, datorita cartusului unic, de 46 mm, fabricat dintr-un aliaj avansat din ceramica si acoperit cu un lubrifiant special din Teflon.
Astfel, tehnologia Grohe SilkMove ofera confort si siguranta pe intreaga durata de viata, fara a fi nevoie de intretinere.


Bateria de cada si dus este prevazuta cu un comutator automat, astfel incat, odata ce bateria a fost oprita, revine la pozitia sa initiala. Aceasta facilitate elimina posibilitatea ca apa sa porneasca neasteptat pe para de dus.
Finisajul Grohe StarLight asigura o utilizare de durata, oferind protectie impotriva zgarieturilor.


Intretinere: curatati componentele in mod regulat, pentru a preveni acumularea de murdarie.
Curatarea bateriei se va realiza doar cu un detergent neutru, neabraziv.
Clatiti componentele cu apa si stergeti-le cu o carpa moale.


Tehnologia StarLight va permite sa aveti mereu un produs usor de curatat si lucios. Intretinerea se realizeaza stergand robinetul cu o carpa uscata, suprafata neteda fiind rezistenta la zgarieturi, asigurand astfel un luciu de durata.


Grohe SilkMove reprezinta o tehnologie de reglare continua a temperaturii si volumului apei, asigurand o functionare fara efort a manerului, chiar si dupa ani de utilizare.

Alte produse din categorie
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Articole recomandate
Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium)