Baterii sanitare Baterii GROHE Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM
Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM

Producator:   GROHE
Cod produs:   31368001
 
MODEL BAULOOP
Baterie bucatarie gat lebada
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM 

Descriere Baterie spalator monocomanda GROHE BAULOOP OHM

Caracteristici tehnice baterie cada-dus GROHE BAULOOP
- Cartus ceramic 28 mm;
- Racorduri flexibile alimentare apa G 3/8"
- Aerator tip PERLATOR
- Pipa inalta
- Instalare pe o singura gaura
- Suprafata cromata GROHE StarLight
- Cartus ceramic de 28 mm GROHE Longlife
- GROHE Zero conducte de apa izolate - fara plumb si nichel
- Pipa cu aerator
- Pipa tubulara pivotanta
- Unghi de pivotare de 360 grd.
- Racorduri flexibile de conectare la apa
- Sistem rapid de instalare
- GROHE FastFixation Plus instalare ultra rapida si usoara - nu sunt necesare alte unelte
- Presiunea minima recomandata 1.0 bar


Cartusul Longlife este elementul central al fiecarei baterii si este locul unde sunt amplasate discurile ceramice. Discurile sunt fabricate dintr-un aliaj ceramic certificat spatial, acesta permitand o alunecare de mare precizie.
Suprafata de tip oglinda a discurilor este apoi acoperita cu un lubrifiant special cu tehnologie Teflon® pentru o utilizare fara frecare.
Manerul bateriei monocomanda este conectat la discuri printr-un element din alama solida pentru o rezistenta si durabilitate maxima.
Este esential ca prelucrarea si calitatea acestor parti componente sa fie la cele mai inalte standarde, astfel incat sa ofere performante de neegalat.


 

Alte produse din categorie
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Oferte speciale
Produs nou
 
 
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania