TOP 5 cele mai bune pompe submersibile oferite de Aleroma

Cu o gamă variată de produse, Aleroma oferă unele dintre cele mai bune pompe submersibile disponibile pe piață. Cu o varietate largă de aplicații și beneficii, pompele submersibile sunt instrumente indispensabile atât pentru uz casnic, cât și pentru cel agricol sau industrial.

Pompele submersibile sunt dispozitive utilizate pentru a pompa apa sau alte lichide dintr-un rezervor submers într-un alt loc. Acestea sunt proiectate pentru a fi plasate complet sub apa, astfel încât să poată fi utilizate pentru a pompa apa din bazine, fântâni sau din orice alt loc unde apa se află la nivelul solului sau sub acesta.

Pompele submersibile sunt folosite într-o varietate de aplicații, de la alimentarea cu apă a locuințelor, irigații până la pomparea apei din minele subterane. De asemenea, ele sunt utilizate în scopuri de drenaj sau de pompare a apelor reziduale.

Cum funcționează o pompă submersibilă și ce avantaje oferă? 

cele mai bune pompe submersibile
Sursa: Aleroma

O pompă submersibilă este o pompă concepută pentru a fi utilizată în aplicații care necesită pomparea apei sau a altor lichide dintr-un mediu submersibil, cum ar fi fântâni, puțuri sau bazine de colectare a apelor pluviale. Aceste pompe sunt amplasate direct în apă, astfel încât să poată fi utilizate pentru a pompa lichidul în afara sursei de apă.

Atât pompele submersibile, cât și hidrofoarele sunt dispozitive utilizate pentru a pompa apă dintr-un rezervor sau dintr-un puț. Cu toate acestea, există diferențe semnificative între cele două dispozitive.

Pompele submersibile sunt amplasate direct în apă, în timp ce hidrofoarele utilizează o pompă externă pentru a aspira apa și a o livra prin intermediul unui rezervor de presiune.

De asemenea, pompele submersibile sunt mai eficiente energetic și mai durabile decât hidrofoarele. Acestea sunt construite din materiale rezistente la coroziune și pot fi utilizate în mod continuu. În schimb, hidrofoarele pot fi zgomotoase și pot necesita întreținere periodică pentru a asigura o performanță optimă.

Cum să faci alegerea potrivită: criteriile de bază pentru alegerea unei pompe submersibile de calitate

Alegerea unei pompe submersibile de calitate poate fi o sarcină dificilă, deoarece există o varietate de opțiuni disponibile pe piață. Pentru a face alegerea potrivită, este important să ai în vedere mai mulți factori, printre care:

  • debitul pompei;
  • adâncimea de pompare;
  • capacitățile de putere și performanță ale pompei.

Debitul pompei se referă la cantitatea de apă pe care o poate pompa aceasta într-un anumit interval de timp. Este important să alegi un debit potrivit pentru nevoile tale. Mai precis, în funcție de cantitatea de apă pe care o dorești. Cu cât debitul pompei este mai mare, cu atât pompa poate pompa mai multă apă într-un interval de timp mai scurt.

Adâncimea de pompare este un alt factor important de luat în considerare. Dacă ai nevoie să pompezi apă dintr-un puț adânc, trebuie să alegi o pompă cu o adâncime maximă de pompare adecvată. De exemplu, dacă trebuie să pompezi apă de la o adâncime de 50 de metri, trebuie să alegi o pompă cu o adâncime maximă de pompare, de cel puțin 50 de metri.

Alte criterii importante de luat în considerare includ:

  • capacitatea de putere și performanță ale pompei;
  • dimensiunea și greutatea pompei;
  • nivelul de zgomot;
  • durabilitatea și rezistența la coroziune. 

Este important să cauți o pompă submersibilă fabricată din materiale rezistente la coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil.

Investiția potrivită: 5 cele mai bune pompe submersibile furnizate de Aleroma 

Fie că ai nevoie de o pompă pentru irigare, alimentare cu apă potabilă sau evacuarea apei uzate, Aleroma are soluții potrivite pentru orice nevoie. 

În rândurile următoare se regăsesc 5 dintre cele mai bune pompe submersibile pe care le oferă Aleroma:

  • Pompa submersibila IBO Dambat 4 SKM100 – Pompa submersibilă IBO Dambat 4 SKM100 prezintă o înălțime de refulare de 60m. Aceasta este o alegere excelentă pentru pomparea apei curate într-o varietate de aplicații, de la alimentarea cu apă potabilă la irigarea grădinilor și gazonului. Pompa este prevăzută cu un motor cu protecție termică, care împiedică supraîncălzirea și asigură funcționarea în siguranță a acesteia.
  • Pompa submersibila IBO Dambat 3 STM 24 – Cu un design compact și o construcție robustă, pompa submersibilă IBO Dambat 3 STM 24 este o alegere excelentă pentru a îndeplini nevoile tale de pompare de apă.
  • Pompa submersibila Grundfos SQ 2 85 – Pompele SQ/SQE sunt potrivite pentru exploatare atât continuă cât și intermitentă la o varietate de aplicații: alimentare cu apă freatică, locuinţe private, mici instalații de alimentare cu apă etc. Prin prisma caracteristicilor și avantajelor oferite, această pompă submersibilă se clasifică printre cele mai bune pompe submersibile oferite de Aleroma.
  • Pompa submersibila de adancime Jolly 150 – Poate funcționa și în regim de hidrofor cu vas de expansiune și un presostat. Pompa submersibilă Jolly 150 se utilizează pentru alimentare cu apă din puțuri, ridicarea de presiunii, irigații etc.
  • Pompa Submersibila Acuasub 100/100 –  Este o pompă multietajata, destinată alimentării cu apă a locuințelor sau în diferite aplicații rezidențiale/industriale, în funcție de necesarul de apă. Această pompă submersibilă este fabricată din oțel inoxidabil, ceea ce o face durabilă și capabilă să ofere performanță excelentă pe termen lung. Prin prisma particularităților sale de top, acest model se clasează printre cele mai bune pompe submersibile oferite de Aleroma.

Concluzii

Acestea sunt doar 5 modele din portofoliul de pompe submersibile puse la dispoziție de Aleroma. Accesând site-ul vei regăsi o gamă variată de modele performante, la prețuri avantajoase.

Articole Asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *