Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Centrala termica pe peleti Thermica Carpatino 54 - 51,6 kw Centrala termica pe peleti Thermica Carpatino 54 - 51,6 kw
Centrala termica pe peleti Thermica Carpatino 54 - 51,6 kw
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Centrala termica pe peleti Thermica Carpatino 54 - 51,6 kw

Producator:   Thermica by Biodom
Cod produs:   041553-103
 
Putere Termica (Kw) 51 kw
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica pe peleti complet automatizata BTHERMICA Carpatino 54 - 51,6 kW, DOUBLE FAN

5 ANI GARANTIE corp cazan*
1 AN componente din camera de ardere (creuzet, electrod, garnituri, etc)*
2 ANI GARANTIE restul componentelor*
* cu exceptia consumabilelor si in conditiile respectarii conditiilor de exploatare din cartea tehnica

Descriere Centrala termica pe peleti Thermica Carpatino 54 - 51,6 kw

Centrala termica pe peleti complet automatizata cu posibilitate de conectare la internet THERMICA CARPATINO 54 A - 51.6 KW


Caracteristici tehnice:
- Putere termica centrala termica: 51,6 kW (13,4 ~ 51,6 kW)
- Clasa cazanului: 5
- Volumul apei din centrala: 156 litri
- Randament: peste 90%
- Rezervor de peleti: 200 kg
- Suprafata de incalzire: 120 - 800 m²
- Consum de peleti pe ora (min): 3,0 kg / h
- Consum de peleti pe ora (max): 11,7 kg / h
- Dimensiuni (H x L x P): 165 x 139 x 75 cm
- Camera de ardere ermetica
- Cos gaze arse: Ø 100 mm
- Greutate: 570 kg
- Lungimea maxima a peletilor: 30 mm
- Pompa de circulatie inclusa
- Supapa in siguranta inclusa
- Ventilator de extractie a gazelor arse
- Alimentare: ventilator de admisie de 220-230 V / 50 Hz


NOU : centrala se poate conecta la internet si are avantajul ca echipa de service sa intervina de la distanta pentru a constata erorile de service.


Centrala termica pe peleti complet automatizata cu posibilitate de conectare la internet THERMICA CARPATINO 54 A - 51.6 KW
Cazan pe peleti cu auto-curatare cu tehnologie BioLogic.
Cazanul cu pelleti THERMICA CARPATINO 54 A are un sistem de curatare automata a arzatorului, precum si un sistem automat de curatare a schimbatorului de caldura, dupa fiecare stingere, centrala se autocurata.


Are, de asemenea, un ecran tactil, care ofera acces facil la functionarea cazanului THERMICA CARPATINO 54 A.
Curatarea manuala se poate face dupa 2-2,5 tone de peleti arse.
Tehnologia BioLogic este o abordare moderna a controlului instalatiilor de ardere care sunt alimentate de peleti, permitand reglarea automata a tuturor parametrilor in functie de valoarea calorica a peletilor, la desenul cosului de fum, precum si recunoasterea densitatii aerului .
Tehnologia BioLogic schimba in mod constant parametrii in mod automat cu scopul de a obtine un consum optim de energie din combustibil.
Rezultatul functionarii instalatiei de ardere cu un ventilator fix este ca camera de ardere in diferite conditii este alimentata cu cantitati diferite de aer, ceea ce la randul sau afecteaza eficienta cazanului.


Tehnologia BioLogic asigura in timpul functionarii monitorizarea instalatiei de ardere, urmareste continuu toti factorii descriptivi de mai sus si ajusteaza automat parametrii, prevenind astfel pierderea inutila de ardere.
Instalatiile de ardere cu control de directie Biologic asigura eficienta maxima a cazanului in toate conditiile.


Cele mai multe interventii sau defectiuni se produc la instalatiile de ardere cu parametri fixi:
- Din cauza diferitelor calitati de peleti,
- Din cauza curatarii proaste si neregulate,
- Din cauza conexiunii conductelor de fum, care, in timp, se infunda cu praf sau cenusa,
- cauzat de cosul de fum blocat sau brut (pe pereti se acumulleaza cenusa reprezentand conditii diferite, decat la pornirea cazanului).
Instalatiile de ardere cu tehnologie BioLogic rezolva astfel de probleme si autoregleaza pentru a preveni functionarea necorespunzatoare a cazanelor si, in consecinta, a preveni deteriorarea inutila.
Tehnologia Biologic asigura, in medie, un consum de combustibil cu 10% mai mic, in detrimentul monitorizarii continue a combustiei si adaptarea la cerintele actuale asociate cu peletii, furnizarea de aer catre camera de ardere si conditiile identificate in cosul de fum.

Alte produse din categorie