Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, curatare manuala a arzatorului Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, curatare manuala a arzatorului
Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, curatare manuala a arzatorului
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, curatare manuala a arzatorului

Discount 8%
Pret vechi: 15.00000 lei cu TVA
Pret: 13.75000 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   KEPO - Serbia
Cod produs:   10750058
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, gata de instalare, curatare manuala a arzatorului

 

Descriere Centrala termica pe peleti KEPO 25 Kw, curatare manuala a arzatorului


Cazanele pe peleti Kepo sunt produse de compania Kepo in Kosjeriæ, Serbia.
Cazanele sunt fabricate din tabla de otel speciala produsa de Zelezara Smederevo, cu atentie sporita bazate: pe o lunga experinta, pe materiale de calitate, pe un control eficient a liniei de productie, pe un produs finit atractiv si multa inovatii tehnice si solutii care ofera confort maxim in exploatare si randament ridicat al energiei utilizate. Accesoriile sunt importate din Italia, Marea Britanie si Elvetia.


Materiale folosit pentru cazane sunt oteluri speciale:
- pe partea de apa grosime de 5 mm
- pe partea de aer grosime de 3 si 4 mm
- tevi gaze arse cu grosime de 4 mm
Avantaje cazanului:
- rezervor de peleti inglobat
- aprindere automata
- program saptamanal al functionarii arzatorului.
- posibilitatea de racordare termostat de camera.
- supapa de siguranta de 3 bar.
- pompa de circulatie
- vas de expansiune
- robinet de umplere golire
Automatizare cazanului asigura urmatoarele:
- functionare automata la temperatura setata in cazan
- functionare automata comandat de un termostat de camera
- programare zilnica functionare arzator – 4 programe pe zi
- reglare putere cazan
- varianta AC – curatire automata arzatorului
- alarmare cu afisarea tipului de problema in urmatoarele cazuri:
- lipsa tensiune electrica pe perioada mai lunga
- defectare senzori: de fum, apa sau presostat aer
- temperatura gaz arse prea mare / cos infundat / aer insuficient
- ventilator fum defect
- lipsa flacara
- lipsa peleti
- temperatura apa prea ridicata > 100 grd.C
- presiune apa prea mare (> 2,5 bar) sau prea mica (<0,6 bar)
- Optiune de upgrade: - Modul WIFI pentru control de la distanta prin aplicatie Android
- Sistem de protectie la supraincalzire


Cazanul pe peleti este prevazut cu toate elementele necesare pentru instalarea in cadrul sistemului de incalzire centrala: robinete de umplere si de golire, supapa de siguranta, vas de expansiune si pompa de apa.
Obligatoriu trebuie instalata o vana termostatica de amestec 40-70 °C pentru a asigura cerintele garantionale si pentru o durata de viata utila mult mai mare a cazanului.
Este necesar sa achizitionati tuburi de evacuare certificate pentru cazane si semineuri pe peleti pentru a racorda cazanul la cosul de fum.
Cazanul este prevazut cu multiple sisteme de protectie la supraincalzire.
Primul nivel de protectie este reprezentat de sistemul electronic care nu permite ca temperatura apei sa depaseasca 85 °C.
Al doilea nivel de protectie este asigurat de un termostat de siguranta care intrerupe alimentarea cu peleti in momentul in care cazanul se apropie de temperatura critica.
In plus, termostatul nu permite supraincalzirea cazanului, generand mesaje de eroare si oprind functionarea cazanului.
Sistemul electronic nu permite atingerea de valori ale presiunii sistemului peste 2,5 bari, respectiv sub 0,6 bari.
In ambele cazuri, genereaza mesaje de eroare si opreste functionarea cazanului.
Pentru situatia in care sistemul electronic se defecteaza, cazanul este prevazut cu o supapa de siguranta care asigura refularea apei din cazan si reducerea presiunii sistemului sub 3 bari.
De asemenea, cazanul este prevazut cu un presostat de vid.
Rolul acestuia este intreruperea alimentarii cu peleti, impiedicarea iesirii de fum din sistem, generarea unui mesaj de eroare si oprirea functionarii cazanului in cazul colmatarii tubulaturii de evacuare sau al unui debit redus de evacuare a gazelor de ardere prin cosul de fum.
Cazanul este dotat cu o supapa mecanica avand rolul de a reduce presiunea, in cazul cresterii excesive a presiunii in camera de ardere, prevenind aparitia unor probleme de functionare a cazanului.
Cos de fum
Pentru a utiliza in siguranta cazanul, este recomandat ca acesta sa fie racordat la cosul de fum.
Cu toate acestea, daca nu exista conditiile necesare, este suficient sa scoateti tubulatura de evacuare in afara camerei si sa asigurati o protectie impotriva curentilor laterali.
In ultima varianta, pot aparea probleme de mediu cauzate de fum.
Consum de peleti
Consumul de peleti se incadreaza intre 0,9 kg/h si 5 kg/h, in functie de puterea cazanului, temperatura exterioara, clima, suprafata incalzita si izolatia constructiei. Consumul este influentat in mod semnificativ si de calitatea peletilor.
La calcularea consumului, trebuie avut in vedere faptul ca perioada de functionare a cazanului nu este intotdeauna 24 de ore din 24.


Caracteristici tehnice
- Consum peleti la putere minima (kg/h) - 1.65
- Consum peleti la putere nominala (kg/h) - 6.1
- Temperatura maxima gaze arse (°C) - 120
- Putere maxim? (kW) - 25
- Randament maxim (%) - 91
- Con?inut de ap? (l) - 72
- Presiune maxim? de lucru (bar) - 2.5
- Temperatur? maxim? de lucru (°C) - 80
- Capacitate rezervor (kg) - 75
- În?l?ime (mm) - 1430
- L??ime (mm) - 665
- Adâncime (mm) - 830
- Diametrul racordului la co? (mm) - 100
- Tiraj necesar la co? (mbar) - 0.1
- Racord circuit nc?lzire (inch) - 1'
- Temperatur? minim? pe retur (°C) - 60
- Mas? (kg) - 280

Alte produse din categorie