Termostate de ambient Termostate de ambient Honeywell Termostat de ambient fara fir Honeywell Smart Round Y87RF Termostat de ambient fara fir Honeywell Smart Round Y87RF
Termostat de ambient fara fir Honeywell Smart Round Y87RF
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat de ambient fara fir Honeywell Smart Round Y87RF

Pret: 44200 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   Honeywell
Cod produs:   Y87RF2024
 
Tip Termostat Fara fir (Wireless)
Programabil NU
Control pe internet (WiFi) NU
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostat de ambient fara fir Resideo (Honeywell) Smart Y87RF

Round on/off wireless, termostat de ambient on/off cu microprocesor, alimentat la 2 baterii. Livrat cu receptor BDR91 pentru a controla on/off cazanul, o pomp? sau un ventil de zon? motorizat. 

Descriere Termostat de ambient fara fir Honeywell Smart Round Y87RF

Termostatul de ambient Honeywell Y87RF ROUND, controleaza continuu si regleaza arzatorul sistemului de incalzire centrala la necesarul de caldura dorit.
Datorita controlului foarte precis al temperaturii creste economisirea energiei consumate.
Acesta trebuie montat intr-un punct in care exista circulatie de aer la temperatura medie pe un perete interior la circa 1,5 metri deasupra solului.
Acest termostat poate fi folosit pentru a controla centrala termica, sistemul de incalzire in pardoseala, o pompa de caldura, un actuator termic, o vana locala sau un incalzitor electric cu un releu de comanda (<5A).


Acest model de termostat functioneaza cu toate modelele de centrale pe gaz non condensare, dar si cu noile modele de centrale in condensare fara protocolul de comunicare opentherm.


Ulterior poate fi adaugata unitatea Gateway pentru controlul prin internet.
Honeywell ROUND este termostatul care a facut istorie. In anul 1953, termostatul "circular" T-86, inlocuieste modele late, dreptunghiulare.
Acest termostat produs pentru multe aplicatii si diverse variante, usor de recunoscut, este produs si astazi si poate fi regasit pe peretii multor locuinte din intreaga lume, mai mult decât oricare alt termostat.
Termostatul si unitatea de comanda centrala comunica intre ele prin unde RF (radio-frecventa).


Avantaje:
- interfata intuitiva simpla bazata pe o fatada rotativa
- design modern pentru o potrivire cu orice decor
- ecran mare retroiluminat
- precizie 0.5°C
- functionare pe baza de baterii (2 baterii AA alcaline)
- adecvat pentru montare pe perete
- comunicare prin radiofrecventa cu 2 cai pe banda de 868MHz ce ofera conectivitate pe o raza de aproximativ 30m in orice cladire


Caracteristici:


Alimentare:
- termostat: alimentare electrica cu baterii, 2 baterii alcaline 1.5 V AA incluse (minim 2 ani durata de viata)
- unitate comanda centrala (comunicare RF): 230 V, 1 VA


Gama reglare temperatura: 5 ... 35 oC
Protocol comunicare iesire comanda: TPI (Time Proportional Integral) On/Off
Functii operare manuala: setarea simpla a temperaturii prin rotirea rozetei


Functii de afisare:
- temperatura masurata si temperatura setata
- simbol flacara pentru indicare cazan pornit
- simbol comunicatie RF (radio-frecventa)
- afisaj iluminat


Functii LED la unitatea de comunicare RF:
- LED verde pentru stare releu on/off, test transmisie
- LED rosu pentru stare in regimul conectare RF sau resetare, pierderea comunicatiei RF
Carcasa: 84 x 33 mm (diametru x lungime)
Domeniu frecventa radio: 868 ... 868.6 MHz
Conexiune radio: 30 m
Clasa ErP: IV

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Acum poti cumpara in magazin in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania (STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium)