Termostate de ambient Termostate de ambient Honeywell Termostat de ambient cu fir Honeywell T6360 Termostat de ambient cu fir Honeywell T6360
Termostat de ambient cu fir Honeywell T6360
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termostat de ambient cu fir Honeywell T6360

Producator:   Honeywell
Cod produs:   T6360A1004
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termostate de ambianta cu diafragma Resideo (Honeywell), seria T6360 A 1004, cu conectare la 220 Vca, pot fi folosite pentru comanda centralelor murale, a pompelor de circulatie, a arzatoarelor sau a ventilelor de zona in instalatii de incalzire, racire sau incalzire/ racire unde comutarea simpla sau basculanta este maxim 10 A ( rezistiv ) sau 3 A ( inductiv ) .

Descriere Termostat de ambient cu fir Honeywell T6360

Avantaje termostate de ambianta T6360 :


- Element sensibil cu diafragma duala care asigura un control de temperatura exact indiferent de sarcina
- Design modern si atractiv, ideal pentru amplasare in living
- Disponibil cu sau fara anticipatie, functie de caracteristicile aplicatiei
- T6360 are contacte basculante pentru utilizare in instalatii de incalzire, racire sau incalzire/racire
- Versiuni cu switch-uri pentru selectare vara/ iarna (incalzire/racire)
- Se monteaza direct pe perete sau pe cutia de conexiuni
- Terminale usor de conectat, cu lamele care impiedica iesirea conductorului dupa prindere in clema
- Izolare dubla. Nu este necesar nul de protectie;


Caracteristici tehnice:


- Gama reglare temperatura : + 10...+ 30 gr. C ;
- Sensibilitate termostat : ±0,5°C ;
- Tip contact : fara potential, basculant ( SPDT ) ;
- Capacitate comutare : 10A rezistiv, 3A inductiv la 240 Vca;
- Element sensibil : diafragma dubla cu gaz ( butan ), dimensiuni mari, stabila in timp ;
- Greutate termostat : 0.5 g ;
- Clasa de protectie : IP 30 ;
- Sectiune maxima cablu : 4 mmc ;
- Amplasare termostat : integrat ;
- Aplicatii incalzire - racire : I sau R ;
- Impamantare : dublu izolat ;
- Carcasa ( l x L x A ) : 83 mm x 83 mm x 40 mm ;

Alte produse din categorie
Discount 9%
Promotii si Lichidari stoc
432.00 lei
393.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania