Boilere si Puffere Rezervoare de acumulare/Puffere Rezervoare de acumulare/Puffere CELSIUS Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice, H=1850 mm Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice, H=1850 mm
Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice, H=1850 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice, H=1850 mm

Pret: 9.56000 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   CELSIUS
Cod produs:   KTMM.1000.2HE.SZ
 
Volum rezervor 1000 l
Numar serpentine doua
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Transport 250 ron

Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri  cu izolatie si doua serpentine metalice,  H=1850 mm

 

Descriere Rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice, H=1850 mm

Caracteristici rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice:
- Rezervor acumulare cu izolatie cu doua serpentine.
- Confectionat din tabla de otel de 3 mm;
- Proba de presiune efectuata in fabrica la 5 bar;
- Dotat in lateral cu 6 stuturi cu filet interior de 1'' pentru racordarea la instalatie si cate un stut cu filet interior de 1" atat in partea superioara cat si in cea inferioara pentyru aerisitor si golire;
- Pot fi atasate 3 termometre in partea laterala a pufferului ;
- Temperatura maxima admisa: 95°C;
- In cazul rezervoarelor cu serpentina aceasta este confectionata din teava de otel de 1" avand stuturi de racordare de 1" si este supusa in fabrica la o presiune de 15 bar.


Rezervorul de acumulare (puffer) fara serpentina, cu una sau doua serpentine se poate utiliza în case familiare, cladiri publice sau industriale.
Constructia produsului, respectiv suprafetele acestuia sunt astfel executate încât sa se poata amplasa în bai, pivnite, sau în alte incinte, cu conditia ca sa se aseze pe un postament solid (plinta din beton de minim 10 cm). 
Se recomanda amplasarea rezervorului în incinta în care temperatura aerului este între +5 °C si +50 °C, iar umiditatea relativa este de cel mult 70%.
Rezervorul de acumulare (puffer) pentru sisteme de încalzire este confec?ionat din tabla de otel de 3 mm, si este supus în fabrica unei probe de presiune la 5 bar. 
Suprafata interioara a rezervorului nu este tratata.
Rezervorul este dotat cu 6 stuturi cu filet interior de 1” respectiv de 6/4” pentru racordarea la sistemul de încalzire. Pe partea superioara a produsului este amplasat un stut cu filet interior de 1” pentru montarea aerisitorului. La partea inferioara a rezervorului este amplasat un stut cu filet interior de 1” pentru montarea unui robinet de golire. 
La rezervor se pot atasa 3 termometre de 1/2” pentru urmarirea temperaturii apei din rezervor. 
Serpentina / serpentinele confectionate din teava de otel de 1” a / ale rezervoarelor de acumulare (la care este cazul) are/au stuturi pentru racordare cu filet interior de 1”.
Serpentina este supusa în fabrica unei probe de presiune de 15 bar.
Temperatura maxima admisa în rezervorul de acumulare este de 95 °C.
Toate suprafetele exterioare din otel ale rezervorului sunt protejate contra coroziunii prin vopsire.


Caracteristici tehnice rezervor de acumulare/Puffer CELSIUS 1000 litri cu izolatie si doua serpentine metalice:
- Volum - 1000 litri
- Inaltime totala - 1950 mm
- Inaltime cilindru - 1850 mm
- Diametru rezervor- 900 mm
- Diametru serpentina - 785 mm
- Lungime serpentina - 2 x 24 mm
- Suprafata serpentina - 2 x 2,5 m²
- Grosime izolatie - 100 mm
- Diametru cu izolatie - 1100 mm


 

Alte produse din categorie