Filtre magnetice antimagnetita Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4, 9000 Gauss Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4, 9000 Gauss
Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4, 9000 Gauss
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4, 9000 Gauss

Producator:   IBO DAMBAT - Polonia
Cod produs:   3169
 
Racord (") 3/4"
Putere Magnet (gauss) 9.000
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Garantie: - 2 ani persoane fizice,
                - 1 an persoane juridice.

Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4", 9000 Gauss

Caracteristici tehnice Filtru antimagnetica IBO Dambat I-003, 3/4", 9000 Gauss:
- Model: I-002
- Dimensiuni: 114x190mm
- Presiune de lucru maxima: 6 Bar / 0,6 Mpa
- Temperatura maxima a lichidului: 90°C
- Filtrare: ≥500μm
- Debit maxim: 30 l/min
- Puterea magnetului: 9000 Gauss
- Conexiuni: 1"
- Material: PA66 + fibra de sticla / cupru
- Greutate: 750 g
Fabricat in Polonia.

 

Descriere Filtru antimagnetica IBO Dambat I-002, 3/4, 9000 Gauss

Filtrul magnetic a fost conceput pentru a capta contaminantii in sistemele de incalzire centrala.
Sistemele moderne echipate cu sisteme de inalta eficienta alimentate cu boilere sunt expuse la defectiuni si la o eficienta si eficacitate redusa, lucreaza prin contaminare cu oxizi de fier, care este componenta principala a ruginii, care se formeaza ca urmare a coroziunii si se acumuleaza sub forma de sedimente.
Particulele de oxid de fier circula pe tot circuitul de incalzire, acumulandu-se in punctele critice ale instalatiei si expunand intregul sistem la defectiuni de exemplu, pompe, supape sau schimbatoare de caldura, iar eficienta de incalzire a cazanului in sine scade, ceea ce se traduce prin costuri crescute de incalzire.
Utilizarea filtrelor magnetice/separatoarelor de murdarie face posibila cresterea protectiei intregului sistem de incalzire prin indepartarea majoritatii impuritatilor solide, inclusiv a fierului sau a oxizilor de fier suspendati in fluidul sistemului de incalzire.
Pot fi folosite in instalatii in care exista o circulatie continua a agentului termic.
Mediul de incalzire poate consta dintr-o solutie de apa si glicol, unde continutul de glicol nu depaseste 50%.
Filtrele pot fi utilizate si in sistemele solare de oprire si racire in plus, impuritati precum nisipul.


Caracteristici:
- Pentru utilizare in sistemele de incalzire centrala si solare
- Mod dublu de filtrare
- Usor de indepartat contaminarea
- Putere mare de magnet
- Materiale de cea mai inalta calitate


Compania IBO Dambat a fost infiintata in Polonia in anul 1999 si de atunci si-a concentrat activitatea si productia in domeniul tehnologiei pompelor de apa.
IBO Dambat Polonia este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de pompe si hidrofoare, dar in acealsi timp si importator, exportator si distribuitor de pompe ale producatorilor de top din Europa si din lume.

Alte produse din categorie
Discount 1%
585.00 lei
575.00 lei
Discount 22%
336.00 lei
259.00 lei
Discount 6%
289.00 lei
269.00 lei
Articole recomandate
Acum poti cumpara ONLINE sau in magazin  in 4 rate fara dobanda cu cardurile de la Banca Transilvania