Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe de circulatie Pompe circulatie IBO Dambat Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W
Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W

Producator:   IBO DAMBAT - Polonia
Cod produs:   002478
 
Model : 25-60/180
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 5%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 5% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Garantie: - 2 ani persoane fizice,
                - 1 an persoane juridice.

Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W

Descriere Pompa circulatie IBO Dambat MAGI 2 25-60/180, 55l/min, 5-45W

Pompe de circulatie electronice de economisire a energiei care indeplinesc cerintele adecvate pentru pompele din clasa energetica A.


Coeficientul de eficienta energetica al pompelor din seria MAGI 2 este: EEI<=0,23


Pompa de circulatie seria MAGI 2 este echipata cu un motor cu magneti permanenti si un regulator al diferentei de presiuni care regleaza automat si in continuu capacitatea pompei pentru a satisface nevoile reale ale sistemului. Panoul de control al pompei este situat in varful motorului, ceea ce faciliteaza operarea sa de catre utilizator. Consumul curent de energie electrica este afisat pe cadranul sau. Setul include pompa impreuna cu un set de fitinguri filetate si un adaptor pentru conectarea cablului.


Pompa are 8 regimuri de functionare:Auto (setare din fabrica), LPP, HPP, LCP, HCP, I, II, III
- Curba de caracteristica a presiunii proportionale, de la valoarea cea mai mare pana la valoarea cea mai mica.
- Curbe de presiune proportionala
- Curbe de presiune constanta
- CUrbe de viteza de rotatie constanta


Utilizare:
Pompa de circulatie seria MAGI 2 este cea mai potrivita pentru urmatoarele sisteme:
- Sistem de incalzire la temperatura constanta cu debit variabil
- Sistem de incalzire cu temperatura variabila a sistemului de conducte.
- Sistem de incalzire cu regim de noapte.
- Sistem de aer conditionat
-Sistem circulatie industriala
-Sistem casnic de incalzire centrala si sistem casnic de apa calda menajera.


Compania IBO Dambat a fost infiintata in Polonia in anul 1999 si de atunci si-a concentrat activitatea si productia in domeniul tehnologiei pompelor de apa.
IBO Dambat Polonia este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de pompe si hidrofoare, dar in acealsi timp si importator, exportator si distribuitor de pompe ale producatorilor de top din Europa si din lume.


Specifica?ii tehnice
- Model: 25-60/180
- Regim de lucru (x1): 8
- Ridicare (m): 6
- Debit (l/min): 55
- Putere motor (W): 5-45
- Diametru stuturi (inci): 1½ x 1
- Distanta dintre stuturi (mm): 180


Dimensiuni:
L1: 90
L2: 180
B1: 52
B2: 99
H1: 129
H2: 169
G: 1½"


DATE TEHNICE:
- Alimentare electrica: 1×230V +6%/-10%, 50Hz
- Protectia motorului: Protectia suplimentara a motorului nu este necesara
- Grad de protectie: IP 44
- Clasa de izolatie: H
- Umiditate relativa maxima a mediului: ≤ 95%
- Presiune maxima in sistemul de incalzire centrala: 1 Mpa
- Presiunea minima de aspiratie a fluxului in functie de temperatura agentulu de incalzire: ≤ 85 °C | 0.005 MPa; ≤ 90 °C | 0.028 MPa; ≤ 110 °C | 0.100 MPa
- Conformitate cu standardul EMC: EN61000-6-1; EN61000-6-3
- Presiunea acustica a pompei care functioneaza: 43 dB (A)
- Temperatura mediului admisa: 0~+40°C
- Temperatura maxima a agentului de incalzire: TF 110
- Incalzirea maxima a suprafetei pompei: ≤ 115°C
- Interval de temperaturi al lichidului pompat: 2~+110°C
Fabricat in Polonia.

Alte produse din categorie