Centrale termice Centrale termice pe peleti.Seminee si termoseminee. Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW
Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   Fornello
Cod produs:   TFCR24
 
Putere Termica (Kw) 25 kw
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW, pompa Grundfos, vas expansiune, arzator inox

Descriere Termosemineu pe peleti Fornello Camino Rossi 25 kW

Termosemineu pe peleti Fornello Rossi Camino 25. Datorita designului sau cu usa din sticla, incalzeste incaperea unde este instalata si agent termic pentru a incalzi celelalte incaperi. Centrala se poate instala usor datorita faptului ca are urmatoarele componenta incluse: pompa de circulatie, vasul de expansiune, valva de siguranta si a robinetului de eliberare a aerului (aerisitor automat).


Caracteristici:
- Eficienta ridicata si design elegant.
- Alimentarea automata a combustibilului.
- Programator saptamanal avansat.
- Modulare a temperaturii de ardere.
- Sistem de protectie impotriva intoarcerii flacarii
- Controlul temperaturii cu termostat de camera.
- Sistem automat de aprindere.
- Panou de control cu modulare.
- Telecomanda interioara.
- Izolatie puternica cu vata si ceramica.
- optional - Kit WI FI cu toate functiile centralei
- arzator din inox
- Sistem de curatare mecanica a drumurilor de fum


Caracteristici tehnice:
- putere - 5-25 kW
- latime - 525 mm
- adancime - 750 mm
- inaltime - 1200 mm
- diamentru iesire gaze arse - 80 mm
- tur/retur - 1/2"
- Expansion Outlet - 1/2"
- umplere/golire - 1/2"
- greutate - 150 kg
- continut de apa in cazan - 35 l
- capacitate rezervor peleti - 78 l
- interval de temperaturi agent termic:35-85℃
- temperatura maxima agent termic: 90℃
- putere motor reductor - 50 W
- putere ventilator - 50 W
- putere electrica si frecventa - 230/50 V/Hz
- amperaj - 6 A
- consum de peleti:1,1-5,6 Kg/h

Alte produse din categorie