Automatizari - Accesorii Grupuri de pompare Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321 Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321
Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321

Pret: 92500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   ESBE - Suedia
Cod produs:   66000500
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321

Descriere Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 321

Date tehnice:
Nr. grupuri de circulatie: 2
Separator hidraulic/schimbator de caldura: NU
Presiune statica maxima: - 6 bar (600kPa)
Mediu de lucru: - 0... +110°C
Conexiuni: - spre cazan filet exterior G 1” - spre circuite nuca rotativa RN ¾”
Distanta intre racorduri: - 90mm intre axele racordurilor spre grupurile de circulatie
Materiale constructive: - otel S235 cu acoperire de protectie de culoare neagra
Izolatie: - polistiren EPP λ 0,036 W/mK, conform cu EnEV2014
Accesorii incluse:
- suporti montare pe perete, distanta 82mm pentru a pastra axialitatea conexiunilor distribuitorului cu ale grupului de circulatie
- conectori pentru racordarea GMA la grupurile de circulatie Esbe


Producator: - ESBE, fabricat in Suedia


Seria GMA de distribuitoare este destinata a asigura conectarea facila a doua, trei, patru sau cinci grupuri de circulatie din seriile GDA, GFA, GRA sau GRC in paralel.


Seria GMA sunt echipate cu izolatie termica din polistiren conform cu normativele si sunt livrate cu coliere de montaj si sunt prevazute cu un locas special pentru montarea unui senzor.


Seria GMA300 de distribuitoare este destinata a asigura conectarea facila a doua sau trei grupuri de circulatie ultra-compacte din seriile GDA311, GFA311 sau GRA311 in paralel.
Sunt echipate cu izolatie termica din polistiren conform cu normativele in vigoare si sunt livrate cu coliere de montaj pe perete.


Seria GMA300 este destinata aplicatiilor de incalzire cu doua sau trei circuite pentru circulatie directa (de ex. radiatoare), circuite de amestec la temperautra fixa (de ex. incalzire prin pardoseala) sau cu vana de amestec si servomotor pentru compensarea cu temperatura exterioara a circuitelor de incalzire cu radiatoare sau prin pardoseala.


GMA300 este adecvat pentru sistemele ce nu au pompa pe primar (de exemplu conectare la un rezervor sau la un cazan fara pompa) dar poate fi folosit si la sistemele ce au pompa de circulatie pe primar, cu cazan mural - de exemplu, dar care are bypass integrat pentru situatia in care niciun grup de circulatie nu functioneaza.

Alte produse din categorie
Discount 9%
1589.00 lei
1439.00 lei