Automatizari - Accesorii Grupuri de pompare Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311-20 Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311-20
Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311-20
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311-20

Pret: 2.03900 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   ESBE - Suedia
Cod produs:   61023200
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311 - 20

Descriere Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311-20

Grup de circulatie temperatura fixa ESBE GFA 311 - 20
- -DN20
- Pompa: Para STG15/8
- Gama de reglare: 20…55°C
- Conexiuni racord: 1” x ¾”


GFA este un grup de circulatie ultra-compact destinat sa asigure in cel mai eficient mod posibil distributia agentului pe circuitul tur la o temperatura fixa - in special pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. Este echipat cu un ventil termostatic de amestec VTA372, pompa de inalta eficienta energetica si cu o termoizolatie croita special pentru a minimiza pierderile de energie. Toate componentele necesare sunt incluse, produsul a fost creat sa asigure o instalare foarte simpla si o precizie de reglare foarte buna.


Componente:
carcasa izolanta din polistiren,
- 2 robineti de inchidere cu termometre integrate,
- semi-olandezi,
- ventil termostatic de amestec seria VTA372 cu temperatura de iesire reglabila in gama 20...55°C,
- pompa turatie variabila, aerisitor, suport montaj pe perete, sablon montaj.


Date tehnice:
Presiune statica maxima: - 6 bar (600kPa)
Mediu de lucru: - 0... +95°C, apa, apa cu glicol 50%, mediu ambiant 0...+50°C
Conexiuni: - sursa de caldura filet exterior G1”, circuite filet interior G ¾”
Dimensiuni: - intre axe 90mm; de gabarit 187x300x151mm (cat o pagina A4)
Diametru nominal: - DN20
Materiale constructive: - alama si otel, etanseizari din PTFE, EPDM si fibre Aramidice
Izolatie: - polistiren EPP λ 0,036 W/mK
Pompa electronica: - Wilo Para STG15/8; 10-60W, IP X4D, clasa de izolatie F
Inaltime de pompare: - 8 mCA
Capacitate sistem: - diagrame si metode de calcul la pagina 328
Ventil termostatic: -
VTA372, cu functie anti-oparire (detalii vezi pag. 272)
- capacitate kvs 3,4
- gama de reglare 20...55°C, acuratete de reglare ±3°C
- rozeta de reglaj accesibila si cu carcasa din polistiren montata
Norme de fabricatie: - PED 97/23/EC, art 3.3, clasa de eficienta energetica A
Accesorii optionale: - distribuitoare termoizolate seria GMA321/331, vezi pagina 283
Producator: - ESBE, fabricat in Suedia

Alte produse din categorie
Discount 9%
1589.00 lei
1439.00 lei